Sådan indstilles en animeret GIF som en baggrund i Windows XP

December 3

Sådan indstilles en animeret GIF som en baggrund i Windows XP


Gør din XP-skrivebordet ind i en iøjnefaldende display af bevægelse ved at tilføje en animeret GIF til dit tapet. Windows XP --- som kommer med standard baggrundsbilleder --- giver brugerne mulighed for at erstatte dem. Når du har valgt en GIF-animation til dit skrivebord, kan du tilpasse sit udseende i en række forskellige måder. Hvis du gerne vil opleve en ny måde at betragte dit tapet, skal du klikke på et par knapper og tilføje en animeret GIF til skrivebordet.

Instruktioner

1 Højreklik på Windows XP-skrivebordet, og vælg derefter Egenskaber for at få vist vinduet Egenskaber for skærm.

2 Klik på "Gennemse" for at åbne vinduet Gennemse. Dette vindue viser billedfilerne placeret på din computer. Rul gennem listen, og dobbeltklik på en animeret GIF-fil.

3 Klik på "Anvend". Din valgte GIF animation vises på skrivebordet. Klik på "Desktop Color" for at se en liste af farver, og klik derefter på en af ​​farverne til at bruge det som en baggrundsfarve. Denne farve vil blive vist i en hvilken som helst plads på skrivebordet ikke er optaget af GIF.

4 Klik på Position rullelisten. En menu åbnes og viser tre muligheder: Stretch, midten og Tile. Den Stretch indstilling strækker GIF og gør det fylde skærmen uanset dens størrelse. Center option centrerer GIF på dit skrivebord. Den Tile indstilling opretter en flise effekt ved at gentage billedet så mange gange som nødvendigt for at fylde skrivebordet.

5 Klik på den indstilling, du ønsker at bruge, og derefter klikke på "Anvend". Klik på "OK" for at gemme dine ændringer.


relaterede artikler