Valg til offsite backup af oplysninger

December 22

Valg til offsite backup af oplysninger


En af de mest værdifulde aktiver af enhver virksomhed er dens lager af information backups. kan foretages Sagen, at værdien af ​​de sikkerhedskopier er værdien af ​​selskabet. Dette er mest anvendelig, når en katastrofe indtræffer, og virksomheden har til at genoprette driften af ​​disse sikkerhedskopier. Da værdien af ​​informations backup er så høj, er det afgørende, at de opbevares på et sikkert sted.

afdelingskontorer

Hvis din virksomhed har flere steder, bør du overveje at bruge en af ​​dem til at gemme dine sikkerhedskopier. Der bør være en afstand på over 10 miles mellem de steder, der kan opdele i tilfælde af begivenheder som tornadoer. For at beskytte mod regionale katastrofer, såsom orkaner og jordskælv, bør der være en adskillelse på mindst 100 miles.

Banker

Bank hvælvinger er meget sikker og brandsikker, og gøre fremragende opbevaring hvælvinger til backup medier. Mange banker butik backups for virksomheder, hvis backup sæt er små. Moderne backup medier har skrumpet antallet af bånd, der kræves for en backup indstillet til det punkt, at mange virksomheder kunne gemme deres daglige backups i et pengeskab.

Datalageranlæg

En anden mulighed for at gemme backups offsite er en dedikeret data lagerfacilitet. Disse operationer typisk give mere end tilstrækkelig beskyttelse brand, videoovervågning og levende sikkerhedsvagter til at beskytte dine data. De begrænser også adgang til den faktiske datalagring vaults til blot deres ansatte, som er en beskyttelse for alle deres kunder.

Online Opbevaring

Et alternativ til den typiske pc-bruger er en online storage udbyder. Disse leverandører levere lagerplads til rådighed for dig via internettet til en rimelig pris. Fra datoen for offentliggørelse, priserne spænder fra omkring $ 40 til flere hundrede dollars, afhængigt af mængden af ​​lagerplads, du har brug for. Du skal være sikker på du har alle de relevante oplysninger vedrørende udbyderens sikkerhed og backup før ordregivende for denne service.

Hot steder

En dyrere løsning for offsite backup opbevaring er at kopiere dine data i realtid til et opsving varmt sted. Denne indstilling er realistisk for større virksomheder, da det indebærer bekostning af en data link til nyttiggørelsesanlægget, og udgifter til udstyr på anlægget til at huse dataene. Fordelen er, at i tilfælde af en katastrofal katastrofe, kan selskabet straks aktivere offsite backup og fremme dem til produktionsniveau. Dette giver virksomheden mulighed for at være tilbage i drift inden for få timer i stedet for dage.