Sådan deaktiveres iTunes Launch

October 27

Som standard er iTunes indstillet til at lancere og synkronisere automatisk, når du tilslutter en iPod, iPhone eller iPad. Den automatiske synkronisering kan især være problematisk, hvis du ikke vil synkronisere din enhed, eller hvis en ven forbinder sin iPod til din pc for at oplade. ITunes vil synkronisere til enheden, sletning musik, fotos og andre oplysninger til stede på iPod'en i et forsøg på at erstatte din vens medier med dine iTunes-data.

Instruktioner

1 Åbn iTunes.

2 Klik på "Rediger" i menuen og vælg "Preferences" fra drop-down listen.

3 Klik på fanen "enheder".

4 Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​"Undgå, at iPod-, iPhones og iPads i at synkronisere automatisk."

5 Klik på "OK" knappen for at beholde ændringerne og afslutte.


relaterede artikler