Sådan Udskift CMOS batteriet på en Gateway M675

July 13

Sådan Udskift CMOS batteriet på en Gateway M675


Computerens CMOS (Complementary Metal-oxid halvleder) er en lille, batteridrevet chip indbygget i bundkortet. CMOS-chip gemmer primært din bærbare computers dato og klokkeslæt. Hvis batteriet på din computers CMOS dør, vil din tid og dato tilbage til dit bundkort standardindstillinger hver gang du tænder computeren. Udskiftning af CMOS-batteriet i din Gateway M675 laptop betyder, at du er nødt til at strippe ned din bærbare computer til bundkortet. Selvom dette ikke er svært, det er tidskrævende og kan være potentielt farlige.

Instruktioner

1 Sluk din bærbare computer, frakoble strømkablet og lukker LCD-skærmen, indtil det er forsvarligt lukket. Flip den bærbare computer over, drej den bærbare computer, så den forreste vender fremad, og derefter fjerne batteriet fra bunden huset af den bærbare computer.

2 Flip den bærbare computer over, åbn LCD-skærmen, og derefter indsætte en lille, flad skruetrækker ind i højre side af tastaturet falsen. Tastaturet ringen er den tynde plastik strimmel placeret mellem LCD-skærmen og tastaturet, der spænder over bredden af ​​den bærbare computer. Arbejd din vej til venstre side af den bærbare computer, eller indtil ringen er helt fjernet fra den bærbare computer. Sæt den til side.

3 Fjern de fem Phillips-skruer bagfra øverste række af taster på den bærbare computer tastatur. Tag fat i overkanten af ​​tastaturet, og derefter placere den med forsiden ned over den bærbare håndledsstøtten. Afbryd tastaturets båndkablet fra bundkortet. Løft tastaturet ud af den bærbare computer og sæt den til side.

4 Find LCD videokablet strækker sig fra LCD-panelet. Følg kablet til stikket på bundkortet. Afbryd kablet fra bundkortet. Tag fat i LCD-panelet med den ene hånd, og så med den anden hånd fjerne de to Phillips-skruer fra hver LCD hængsel. Løft panelet ud af den bærbare base og sæt den til side.

5 Fjern Phillips-skruer fra den øverste beklædning af den bærbare computer. Sæt en guitar pick i den krølle adskiller den øverste kabinettet fra bunden huset. Begynd at lirke op i toppen beklædning. Arbejd din vej rundt i hele omkredsen af ​​den bærbare computer, indtil det øverste kabinet er afmonteret, men ikke fjerne den helt.

6 Løft op på den øverste kabinet indtil bundkortet er synlig. Find CMOS batteriet på bundkortet. Det ligner en stor ur batteri, og ligger i nærheden af ​​CPU'en i øverste venstre hjørne af bundkortet. Fjern CMOS batteriet fra dets rum og placere den nye CMOS-batteriet på plads. Sørg for, at batteriet er fuldt siddende inde i batterirummet, eller CMOS vil ikke fungere.

7 Følg trin 1 til 5 i omvendt at samle den bærbare computer.

TIPS

  • Brug en ESD (elektrostatisk afladning) eller antistatisk armbånd, mens demontering den bærbare computer. Dette vil forhindre elektrisk stød og mulig skade på din bærbare computer hardware-enheder.