Sådan Konverter MySpace Video til MP3

July 16

Sådan Konverter MySpace Video til MP3


Nogle gange du ønsker at sætte en sang på din MP3-afspiller eller brænde den til en cd, men det eneste sted, hvor du kan finde den sang er i video formular. Dette sker en masse, når du surfer på populære netværk websted, Myspace. Dette skyldes, at mange brugere at uploade video til at gøre deres side ser mere attraktiv. Der er et par programmer til rådighed, der vil tillade dig at konvertere en video til alle formater, du ønsker, men de vil koste dig en smuk krone. Den bedste måde at konvertere Myspace videoer i MP3-format er ved hjælp af en gratis tjeneste på nettet kaldet, Media Converter.

Instruktioner

1 Gå til Myspace side, der har den video, du ønsker, og få fat i videoen webadresse. Under videoen, vil du se blår kasser: En embed-kode og en video URL. Fremhæv video URL og tryk på "Ctrl" + "C" for at kopiere video URL.

2 Gå til www.mediaconverter.org. På højre side af siden vil der være en boks, der siger "Conversion Wizard". Inde i kassen har du mulighed for at "indtaste et link." Klik på "enter et link."

3 Indsæt din video URL Myspace i tekstfeltet, og tryk derefter på OK. Hvis du vil indsætte din webadresse ind i feltet, tryk på "Ctrl" + "V."

4 Vælg hvilken fil, du vil konvertere din vide at (MP3 i dette tilfælde) og derefter starte din konvertering. Det er tilladt at gøre fem gratis konverteringer en dag fra en enkelt IP-adresse. Når dine konvertering finish (par minutter), gem filen på din computer. Du kan nu bruge MP3 men du ønsker.


relaterede artikler