Opgraderinger til Allen Bradley PanelView 1000 Firmware

May 27

Opgraderinger til Allen Bradley PanelView 1000 Firmware


Computere har øget hastigheden og effektiviteten, hvormed produktion sker ved at give kommandoer til de maskiner, der ville engang har fået af folk. Selvfølgelig en computer er kun så god som dens software, hvilket er grunden til, hvis du har en Allen Bradley PanelView 1000 er det vigtigt, at du holder din firmware opdateret og funktionel ved enhver given lejlighed.

Allen Bradley PanelView

Allen Bradley PanelView er en automatisering terminal. Tænk på det som en computer havn, hvor mennesker kan give kommandoer og kontrollere, om de processer, der foregår inde i systemet. Hovedsagelig PanelView er dine middel til at kommunikere med resten af ​​systemet, og det fungerer som hjernen, der styrer de forskellige automatisering operationer sluttet til den.

Firmware

Firmwaren er den software, der kører PanelView systemet og giver dig mulighed for at indtaste kommandoer, får læse outs af de processer og alle de andre aktiviteter, du gør med panelet. Uden den rette firmware du har en ikke-fungerende klump hardware, der ikke vil være i stand til at gøre noget, fordi du har noget at give det de rigtige kommandoer. Det er derfor, det er vigtigt, at du holder firmwaren opdateres løbende, så du altid har den nyeste software til tragt dine kommandoer i systemet.

kompatibilitet Issues

Det er altid en god ide at lave en backup af dit system, som den er, før du forsøger en firmware opgradering. Nogle gange, når du opgraderer din firmware kan det føre til kommunikationsspørgsmål, samt fejl og hikke gør dit automation proces umuligt at køre. Så som en sikkerhedsforanstaltning bør du altid sørge for du har en kopi af arbejder du firmware, så hvis en opgradering har spørgsmål kan du stadig funktionel ved at skifte tilbage til den ældre version.

Kom Firmware Updates

Hvis du har en Allen Bradley PanelView, kan du få din firmware opgraderinger direkte fra virksomheden på cd-rom, eller du kan downloade opgraderingen via internettet. Ældre opgraderinger vil blive fjernet fra hjemmesider selv, hvorefter du bliver nødt til at finde firmware opgraderinger på harddisk, eller har dem sendt direkte til dig fra din Allen Bradley udbyder.


relaterede artikler