Sådan redigeres Video uden at gøre

September 19

Sådan redigeres Video uden at gøre


Når du redigerer video på din computer, du ofte er forpligtet til at gengive oplysninger for at udjævne effekter og overgange. Men hvis din computer er lige netop gør minimumskravene for at kunne bruge softwaren på videoredigering, rendering videoen er mest sandsynligt vil få det til at gå ned. For at forhindre, at systemet går ned, skal du redigere video uden at gøre videoinformationen.

Instruktioner

1 Åbn video editor du vil bruge, og derefter importere videoindholdet ind i programmet. Dette er enten gøres ved at vælge "File", "Import", og derefter vælge de videofiler, du vil bruge, eller ved at klikke på "Capture" funktionen i programmet og klikke på "Record" for at importere video fra et videokamera. Disse importerede videofiler derefter placeret i på skærmen bibliotek, hvor du har fuld adgang til videoen.

2 Dobbeltklik på den videofil, du vil redigere. Dette indlæser videoen i displayvinduet på toppen af ​​skærmen. Tryk på "Play" for at se videoklippet, klik derefter på "Mark Inpoint" valgmulighed under displayet (eller tryk på "I" i nogle video redaktører), og vælg derefter "Mark outpoint" for at oprette en outpoint til, hvor du ønsker klippet ( "O" knappen i nogle video redaktører tryk) for at afslutte.

3 Klik-og-træk videoklippet ned til tidslinjen i bunden af ​​skærmen. Gentag denne proces med alle de videoklip, du ønsker på videoen.

4 Undgå at bruge overgange eller andre effekter med video editor. Disse kræver alle rendering, når de anvendes.

5 Vælg "Export" i video editor, så titel videofilen, vælg en placering for at gemme filen til og klik på "OK" for at eksportere den færdige videofil.