Sådan oprettes en hjemmeside Brug Dreamweaver CS3

October 1

Sådan oprettes en hjemmeside Brug Dreamweaver CS3


Processen med at opbygge en hjemmeside kan være skræmmende, men med sådan web kodning software som Dreamweaver meget af hjemmesiden bygning er blevet strømlinet og forenklet, så selv en nybegynder kan bygge en fuldt funktionel hjemmeside med lidt træning.

Instruktioner

Oprettelse af en ny side fil

1 Åbn Dreamweaver programmet ved at dobbeltklikke på ikonet Dreamweaver på skrivebordet.

2 Klik på "Vælg File" og derefter klikke på "Ny". En dialogboks vises med en række forskellige muligheder.

3 Vælg den type side, du gerne vil skabe, ved at klikke dine ønskede indstillinger i venstre og center kolonner i dialogboksen. Den type side du vælger, vil bestemme, hvad formatering sprog siden vil bruge til at kommunikere med webbrowseren.

4 Sådan oprettes en hjemmeside Brug Dreamweaver CS3

Et eksempel på en webside layout.

Vælg sidelayout. Afhængig af din sidetype valg, vil et eksempel og beskrivelse af forskellige sidelayout vises. Du kan også vælge en blank side, som ikke har nogen formatering.

5 Vælg dokumenttypen ved at vælge fra de muligheder, der er anført i højre kolonne. Ofte er det bedst at lade denne mulighed på standardindstillingen. Klik på "Opret" knappen.

Kodning og Upload

6 Indtast HTML koder for din webside. HTML står for HyperText Markup Language og instruerer webbrowseren, hvordan man opbygger din webside. Dette er HTML for en grundlæggende webside skitse:

<Html>

<Head>

<Title> Din Side Titel </ title>

</ Head>

<Body> Oplysninger, som du ønsker at blive set </ body>

</ Html>

Du bliver nødt til at tilføje kodning til at tilpasse din webside til dine egne specifikationer.

7 Vælg "File" og derefter "Gem". Navngiv filen, og klik på "Gem". Undgå at bruge specielle tegnsætning, tegn eller mellemrum, når navngive filer som dette kan give problemer, når du uploader senere.

8 Upload filen til din webhost.


relaterede artikler