Sådan ændres Joomla topmenuen Design

June 16

Brug "Menu Manager" for at ændre Joomla topmenuen design din webside. Den øverste menu er værktøjslinien eller menulinje, der løber hen over toppen af ​​dit websted. Når du opretter en "Ny Menu" i "Menu Manager" kan du redigere den øverste menu og ændre dens udseende. Disse ændringer automatisk på din webside for dig af Joomla programmet.

Instruktioner

1 Log ind på din Joomla konto som "Administrator". Kør Joomla og gå til "Menuer". Vælg "Hovedmenu". En liste over menupunkter vises på skærmen.

2 Klik på feltet "Publish" ligger ved siden af ​​"menupunkter", som du ønsker at aktivere. Klik på "Annuller udgivelse" boksen for at fjerne dem fra menuen. Dette sletter ikke elementet; det bare fjerner det, så det ikke længere vises på øverste menu.

3 Vælg en "menupunktet" ved at klikke på boksen ved siden af ​​den. Klik på "Move" ikon, som ligner en mappe med en grøn pil over det. En liste over eksisterende "Menuer" vises på skærmen. Vælg hvor du ønsker at flytte "Menupunkt". Klik på "Move" ikonet igen for at flytte "Menu Item."

4 Kopier et element ved at markere feltet ved siden af. Klik på "Copy" ikonet for at gøre "Kopier menupunktet" vindue. Vælg "Menu Item" du ønsker kopieret, og vælg derefter den placering, hvor du vil have kopien skal placeres.

5 Rediger et ikon ved at klikke på navnet på ikonet i listen menupunkter. A "menupunkter Detaljer" dialogboksen vises. Skift og vælg de emner som ønsket at redigere ikonet.

6 Tilføj en ny "menupunktet" ved at vælge "Ny" fanen i øverste højre hjørne af skærmen. Klik på boksen ved siden af ​​den nye menupunkt for at vælge det og føje det til din liste.

7 Slet en "Menu Item" ved at vælge det og klikke på "Trash" -ikonet. Punktet vil blive flyttet til "Trash Manager."

8 Skift tekst på din top menu ved at vælge menupunkt, du ønsker at ændre. Skriv din nye tekst i tekstfeltet, som du vil ændre.

9 Klik på "Gem" for at gemme dine ændringer. Klik på "Anvend" for at anvende ændringerne på den øverste menu.


relaterede artikler