Sådan Mix vokal på en anden Song

July 26

Sådan Mix vokal på en anden Song


Remixing din sang vokal på en ny instrumental spor eller mase dem op med andre sange kan puste nyt liv i din musik. Du kan krydse genrer eller blande en sang vokal med en revision af sangens instrumentale spor. Uanset om du ønsker at blande to spor i separate eller matchende tempi, kan du blande din vokal til nye numre med gratis software på din computer.

Instruktioner

Mixcraft

1 Hent og installer en gratis kopi af Mixcraft at blande din vokal til en ny sang. Start Mixcraft. Træk og slip dine vokale og instrumentale lydfiler i to tomme spor inde i Mixcraft.

2 Juster starten af ​​din vokal spors bølgeform med det punkt i instrumentale spor, hvor du gerne vil vokalen til at komme i.

3 Brug Mixcraft afspilningsfunktioner kontrol for at se et eksempel på dit spor. Hold "Ctrl" knappen på dit tastatur, mens du trækker den højre ende af din vokal eller instrumental spor. Det valgte spor vil udvide eller komprimere, afhængigt af den retning, du trækker spor ende. Juster det valgte spor, så den synkroniserer op med den anden.

4 Klik på Mixcraft s "File" overskrift. Fremhæv "mixning" i menuen Filer, og vælg derefter et output lydformat til din blandet spor.

Virtual DJ

5 Hent og installer en gratis kopi af Virtual DJ at blande dine lydspor. Start Virtual DJ. Find dine vokale og instrumentale numre, ved hjælp af Virtual DJ filstifinder træ. Træk hver begge spor på Virtual DJ venstre og højre dæk.

6 Klik på "Sync" knappen på instrumentale spor dæk. Klik på fanebladet "Record", og derefter klikke på "Record" knappen under fanen.

7 Tryk på "Play" på din instrumentale dæk. Lyt til det punkt, hvor du vil have dine vokal til at komme i. Klik på "Play" på vokal spors dæk for at blande dine vokal ind i optagelsen.

GoldWave

8 Brug GoldWave at blande vokal og instrumentalnumre af samme tempo. Start GoldWave. Klik på programmets knappen "Åbn" for at importere dine vokale og instrumentale numre.

9 Fremhæv den del af den vokale spors bølgeform, som du gerne vil blande ind i din instrumentale spor. Klik inde i den instrumentale spors bølgeform på det punkt, hvor du gerne vil indsætte vokaler, og klik derefter på knappen "Mix" i GoldWave værktøjslinje. Klik på "OK" for at blande sporene.

10 Vælg "Gem som" fra GoldWave s "File" på vej til at blande ned dine numre til en enkelt lydfil.


relaterede artikler