Sådan Embed en YouTube video på en Facebook profil

April 9

Facebook aktien knap på YouTube gør det nemt at integrere en YouTube-video på din profil væg, en vens væg, i en meddelelse eller på en Facebook-side. Du kan skrive en besked til at gå sammen med videoen og vælg et miniaturebillede til videoen. Du kan også tilpasse der er i stand til at se videoen og hvem der ikke, ved at bruge Facebook privatlivsfremmende muligheder. Når udstationeret, kan alle, der har adgang til din video indlæg klik på miniaturen for at se videoen uden at forlade Facebook.

Instruktioner

1 Åbn en webbrowser, og gå til YouTube. Find en video, du vil integrere i Facebook.

2 Klik på "Del" knappen under videoen. Der vises en link til videoen, samt dele knapper.

3 Klik på "Facebook" ikonet. Et nyt vindue åbnes.

4 Bemærk, at standardindstillingen er at dele videoen "på din egen væg." Dette integrerer videoen på din profil. For at integrere video på en anden end din egen profil muren sted, skal du klikke på pilen for at vælge en anden mulighed, herunder "På en vens væg," "I en gruppe" eller "i en privat besked." Hvis du har en Facebook-side konto, kan du også vælge "på din side."

5 Skriv en besked til også at omfatte med videoen i "Skriv noget" feltet.

6 Klik på pilene ved siden "Vælg en Miniature", hvis de ikke er nedtonede for at vælge en miniature. Mange videoer omfatter kun én standard miniature, så dette kan ikke være en mulighed.

7 Kontroller, at feltet "Ingen Miniature" ikke har en markering. Klik på den for at rydde feltet, hvis den gør; ellers er det kun link bogført og videoen er ikke indlejret.

8 Klik på "Lock" ikonet øverst til højre i vinduet for at vælge, hvem der kan se videoen. Vælg "Alle", "Friends of Friends", "Venner Kun" eller "Tilpas". Hvis du vælger "Tilpas", springe til afsnit 2, ellers fortsætte til næste trin.

9 Klik på knappen "Share Link" for at integrere videoen på Facebook.

Tilpasset Privatindstillinger

10 Tilpas hvem kan se din indlejrede video ved at klikke på "Lock" ikonet i "Del dette link" vinduet fra trin 8. Vælg derefter "Tilpas". Brugerdefineret Privacy åbnes dialogboksen.

11 Klik på menuen ved siden af ​​"Disse Mennesker" for at tilpasse der ser videoen. Vælg "Friends Kun", "Friends of Friends", "Me Only" eller "Specifikke People." Hvis du vælger "Særlige People," begynde at skrive navnene på de mennesker i den resulterende tekstfeltet og klik på deres navne, når de præsenteres.

12 Skriv navnene på folk, du ikke ønsker at se videoen i "Skjul Dette fra" tekstfeltet. Vælg deres navne på den viste liste, når du begynder at skrive.

13 Klik på boksen ved siden af ​​"Gør dette til min Standardindstilling" for at gøre dette til din standardindstillingen for alle fremtidige links og videoer, du deler på Facebook.

14 Klik på "Gem", når du er færdig med at tilpasse dine personlige indstillinger for denne video.

TIPS

  • Bemærk, at nogle YouTube-videoer forbyde det indlejring. I dette tilfælde, når nogen klikker på miniaturen, bliver de spurgt, om de ønsker at se videoen i YouTube. Videoen åbner derefter i YouTube i et nyt vindue.

relaterede artikler