Hvordan virker en Online Affiliate Marketing Program arbejde?

February 1

Hvem Starter en Affiliate Marketing Plan?

Formålet med affiliate marketing er at bruge en hjemmeside til at drive trafik til et andet websted. Sig for eksempel, Joe Blogger opretter en hjemmeside om nyheder og aktuelle begivenheder. Han ønsker at tjene penge fra hans hjemmeside, så han sælger reklameplads på sin side, men ingen vil annoncere medmindre folk klikker på deres annoncer. Da han har brug for en masse indhold, han beslutter sig for at få andre mennesker til at skrive sin indhold for ham. Men han har brug for at give sine forfattere nogle incitament til at arbejde for ham, så han opstiller en affiliate marketing program.

Hvordan Affiliate Marketing Plan arbejde?

Incitamenterne han vælger at give til sine forfattere kunne omfatte at betale dem en lille stipendium eller dele nogle af reklameindtægter. Han tilbyder derefter en anden bonus ved at udbetale en lille smule mere, hvis en forfatter bringer i flere forfattere. Han gør det, fordi de flere forfattere, han har, jo mere indhold, han vil generere og dermed trække mere trafik til sine annoncører og bringe i flere penge til sin virksomhed.

Den Spam Kontrovers

Fordi affiliate marketing kan være en meget passiv måde at tjene indkomst, har mange hjemmesider er oversvømmet med affiliate marketing links. På grund af de populære søgeord, der anvendes, de ender som poplular søgeresultaterne på søgemaskinerne. Det er skærpende for både folk, der søger på internettet for information og søgemaskinerne selv de.
I 2005 blev Google, så forværres af misbrug "Spamdexing", at de ville slette websteder, der blev tilslørede affiliate marketing ordninger eller sende dem til bunden af ​​søgeresultaterne. Fordi en hjemmeside uden trafik er et websted, der ikke gør nogen penge, må hjemmesider være omhyggelig med at give værdifulde indhold, ikke bare marketing jargon.

History of Affiliate Marketing

Amazon.com er normalt krediteret med at opfinde den affiliate marketing filosofi. I 1996 begyndte det et program "associerede", som nu er næsten en halv million købmænd stærk. Hvad Amazon ville gøre, var har små hjemmesider registrere med dem, så de kunne lægge links eller bannerreklamer på deres websted. Når en kunde har klikket på en af ​​Amazon annoncer blev den lille boardadministrator betalt en provision for at drive trafik til Amazon.