Hvad er den nemmeste måde at konvertere VOB til MPEG?

February 3

VOB, eller Video Object-filer, er standard videofiler bruges på dvd'er. Videoer gemt i VOB format er generelt ikke kompatible med standard computer-baserede video-applikationer, såsom video-redigering programmer og medieafspillere. Det er muligt at konvertere VOB filer i standard videoformater, såsom MPEG, selv om, som gør det muligt at bruge filen i programmer, der ikke er kompatible med VOB. Den nemmeste måde at konvertere VOB til MPEG er gennem en online konvertering system.

Instruktioner

1 Gå til en online konvertering system. Mange gratis konvertering systemer er tilgængelige online, men de eneste to programmer, der liste VOB som en accepteret filtype er Media-Konverter og Zamzar (se Resources).

2 Upload VOB fil, du vil konvertere til MPEG i online konvertering system. For at uploade VOB klikke på knappen "Browse" i konverteren, find VOB på din harddisk og dobbeltklikke på filen for at uploade den.

3 Vælg "MPEG" eller "MPEG 1" som output filformat. De tilgængelige videoformater i hvert online konvertering systemet, er opført i en drop-down menu.

4 Indtast din e-mailadresse i konverteringen systemet. Den e-mail boks i Media-Konverter findes under afsnittet "Avancerede indstillinger".

5 Klik på "OK" eller "Convert" knappen i konverteringen systemet. Når konverteringen begynder, kan du lukke hjemmesiden.

6 Tjek din e-mail. Når filen er konverteret, konvertering websted automatisk e-mails den konverterede video fil til dig.

TIPS

  • Det kan tage flere timer for en online system til at afslutte en fil konvertering og at e-mail den konverterede fil til dig.

relaterede artikler