Kan du downloade Lærebøger på Kindle?

July 3

Uanset om du er en lærer eller en elev, det faktum, at du kan hente nogle lærebøger på din Kindle er sandsynligt lokkende. Amazons Kindle e-bog-læser giver dig bekvemmelighed transporterer din egen personlige bibliotek ved hånden - fuld af sjov læser og lærde læser ens. Hvis du abonnerer på magasiner og blogs på din Kindle så godt, at have en enkelt enhed for de fleste af dine behov for læsning er bekvemt.

Kindle Lærebøger

Inden Amazons Kindle Lærebog butik, er 29.646 bøger opført som tilgængelig, som af april 2011. Du skal have en Kindle-læser registreret til din Amazon-konto og være logget ind på det tidspunkt, du klikker på en bog for at købe det. Men så længe du har opfyldt disse to krav, kan du købe og sende enhver lærebog i butikken trådløst til din Kindle - lige som du kan med enhver anden form for bog til rådighed. Nogle andre steder, såsom lærebog udgivere, kan have Kindle-formaterede lærebøger kan købes så godt.

Pros

Downloadable Kindle-formaterede lærebøger koster mindre end traditionelle trykte lærebøger - selv brugte eksemplarer. Desuden, hvis du nogensinde har haft til at bære en rygsæk fuld Geologisk Institut lærebøger, kan du bevidne den belastning det lægger på din ryg og skuldre. Med de samme lærebøger om din Kindle, det er et problem, du aldrig ville have til at bekymre sig om. De samme funktioner, som Kindle-brugere nyde med andre e-bøger gælder for e-lærebøger, samt - du kan søge en hel bog for bestemte søgeord, fremhæve vigtige passager og har bogen læst højt for dig af din Kindle. Hvis du nogensinde har ønsket en lydbog version af denne Verdenskrig historiebog, have din Kindle læse det op, mens du sidder fast i myldretidstrafikken er en temmelig tæt substitut.

Ulemper

PDF-filer, Adobes proprietære Portable Document Format filer, er almindelige i e-lærebog verden. Alle Kindle kan vise dem, men de fleste ikke vise dem godt. Kindle DX, som har en større skærm end andre Kindle, byder indfødte PDF support - men i april 2011, koster $ 379 om Amazon.com. Andre Kindle koste så lidt som $ 114, men mangler indfødte PDF support. Ingen Kindle tillader annotation eller søger teksten til PDF-filer - både vitale processer for studerende ved brug af lærebøger. I oktober 2009, interviewede Associated Press forfatter Jessica Mintz flere studerende, der bruger fænge lærebøger og bemærkede klager over vanskeligheden ved at skrive noter på den lille tastatur fælles for alle Kindle modeller.

Overvejelser

Ikke alle lærebøger er tilgængelige i Kindle-format, så hvis du overvejer at købe en Kindle til lette din lærebog belastning, skal du sørge for de bøger, du har brug for at passe din Kindle planer. Også fænge bøger har DRM beskyttelse - hvilket betyder at de er væsentlige leje, ikke nødvendigvis du beholde for evigt. I tilfælde af lærebøger, kan du ikke noget imod; trods alt, for enden af ​​en klasse, de fleste mennesker sælge deres trykte lærebøger online eller på campus boghandel. Men hvis du er en person, der lejlighedsvis kan lide at hænge på en særlig nyttig lærebog for fremtidig reference, kan du ønsker at købe den papirbaseret lærebog i stedet. Amazon tilbyder en gratis Kindle-læser download til flere computer og smartphone-platforme - så du behøver måske ikke at købe en Kindle at drage fordel af Kindle-formateret e-lærebøger.


relaterede artikler