Er FaceTime Beta ikke arbejde på en iMac?

May 10

Er FaceTime Beta ikke arbejde på en iMac?


FaceTime giver dig mulighed for at tale ansigt til ansigt med andre Mac-brugere, uanset om de har en Mac-computer, iPhone eller iPad. Før den fulde anvendelse blev frigivet, blev en beta downloade gjort tilgængelig på Apples websted. iMac-brugere var i stand til at få FaceTime Beta download, og kan nu få den almindelige FaceTime ansøgningen, forudsat deres computere opfylde nogle krav.

FaceTime Beta

FaceTime Beta var den version af FaceTime først frigivet til Mac-brugere. Programmet, som tidligere havde været kun tilgængelig for iPhone og iPod Touch brugere, blev udgivet som en betaversion indtil programmets knæk kunne udarbejdes og en regelmæssig udgave gjort klar til offentligheden. På tidspunktet for offentliggørelse har FaceTime Beta downloade blevet erstattet af den almindelige FaceTime ansøgning og er ikke længere tilgængelig for enhver computer, herunder iMac.

Kom FaceTime

Mens FaceTime Beta downloade var gratis, nu da de regelmæssige ansøgning er tilgængelig, vil du nødt til at betale for det. Det var .99 cent på tidspunktet for offentliggørelsen. For at få FaceTime til iMac, gå til Mac App Store og søg "FaceTime". Klik på "Køb nu" ikonet og indtast dit Apple-id og adgangskode, når du bliver bedt. Betalingen kilde tilknyttet din Apple-id vil blive opkrævet.

Intel-processor

IMac skal køre OS X 10.6.4 eller nyere og har en Intel-baseret processor til at arbejde med FaceTime. På tidspunktet for offentliggørelse, blev alle nye iMacs bygget med en quad-core Intel Core i5-processor, hvilket gør dem kompatible med FaceTime ansøgning. FaceTime Beta havde også samme Intel kravet processoren for en vellykket download og drift.

Kamera

Fordi kernen i FaceTime er dens evne til at lade dig se den person, med hvem du chatter, skal du have en web cam på iMac for at få fuld udnyttelse fra programmet. Du kan altid se indkommende video, men kan ikke sende nogen video, medmindre du har en web-cam. På tidspunktet for offentliggørelse, blev iMac bygget med en FaceTime HD-kamera, og iSight vil arbejde for enheder, der ikke har FaceTime kamera.