Sådan Reset en bærbar batteri til at oplade

March 22

Sådan Reset en bærbar batteri til at oplade


Medmindre batteriet er helt tømt, med tiden begynder at oplade mindre og mindre. Hvis din bærbare computer ser ud til at køre for mindre og mindre tid, hver gang du tage stikket ud af væggen, du sandsynligvis nødt til at nulstille den. Dette er en simpel proces.

Instruktioner

Trin 1

1 Deaktiver alle strømbesparende og automatisk nedlukning programmer eller rutiner på din computer. Hvis din bærbare strømstyringsplan dæmper skærmen eller går i dvaletilstand efter et par minutter af spildtid, deaktivere det.

2 Tag den bærbare AC-adapter ledning.

3 Tøm laptop batteri. Du kan bare bruge den bærbare computer, indtil det lukker af sig selv, eller du kan vandre væk og komme tilbage, når det er gået mørke. Sørg for, at du ikke slukke for den eller tillade sig at lukke ned for at spare strøm; du vil have det til at løbe tør for strøm helt. Hvis du tilfældigvis er i en fart, er du velkommen til at udtømme computeren hurtigere ved at spille en 3D-grafik-intensive computerspil eller ser en smule online video-indhold.

4 Sæt AC-adapteren i igen og vente på opladningsindikatoren lys til din bærbare computer til at komme tilbage på. Når du ser, at den bærbare computer er begyndt at oplade igen du er fri til at gøre hvad du vil, så længe du ikke slukke for computeren, indtil batteriet er fuldt opladet.

TIPS

  • Du bør gentage denne proces en gang hver par måneder, før du begynder at lægge mærke til batteriopladning springer fra.
  • Hvis batteriet stadig dræne hurtigere, end det burde, skal du måske overveje at udskifte det.
  • Som med alle apparater, være forsigtig, mens håndtering af AC-adapter ledning. Det er sat direkte i stikkontakten.