Sådan Tilføj Dogpile til Min IE 8 Søg

March 18

Internet Explorer 8 kommer med en indbygget søgemaskine der giver dig mulighed for at søge efter indhold ved hjælp af dine foretrukne søgemaskiner uden at navigere frem og tilbage til søgemaskinen & # 039; s hjemmeside. Det betyder, at du kan udføre web søgninger, herunder billed- eller video søgninger, uanset hvor du er på nettet. Dogpile, en meta-søgemaskine, der viser Web resultater fra populære søgemaskiner som Google og Yahoo !, er tilgængelig som en søgemaskine.

Instruktioner

1 Klik på drop-down pilen ved siden af ​​søgefeltet i øverste højre hjørne af din browser. Rul ned i menuen og vælg "Dogpile", hvis det er opført som en af ​​de tilgængelige søgemaskiner. Klik på "Administrer søgemaskiner", hvis Dogpile ikke er synlig. En ny side lancerer.

2 Klik på knappen "Søg Providers". Rul fra listen over søgemaskiner og vælg "Dogpile." Hvis det ikke er på listen, skal du klikke på "Find flere søgetjenester ..." linket. Søg efter Dogpile og føje den til din browser.

3 Når det tilføjes, klik på "Sæt som standard" for at tilføje Dogpile søgemaskine til Internet Explorer 8 som standard. Klik på "Luk". Søg efter indhold ved at skrive navne i søgefeltet og klikke på "Søg".


relaterede artikler