Hvordan man kan forbedre den trådløse Med en iPad

May 3

Ingen kan lide en ikke-fungerende eller kræsen Wi-Fi-forbindelse. Som alle trådløse-stand enheder, kan Apples iPad tablet computer være påvirket af både miljømæssige forstyrrelser og tekniske problemer med selve enheden. Hvordan du går om at forbedre den trådløse forbindelse på din iPad varierer afhængigt af forbindelsesproblemer, du oplever.

Nærhed til Router

Som det ofte er tilfældet med andre enheder, de enkleste løsninger er ofte det mest effektive. Hvis du oplever generelle forbindelsesproblemer, starte med at kontrollere, at du er inden for rækkevidde af Wi-Fi-router, som du forsøger at oprette forbindelse. Hvis du sidder lige på den yderste kant af routerens transmission rækkevidde, kan dette resultere i mistede forbindelser.

Simple Rettelser

Når du opretter du er inden for rækkevidde, anbefaler Apple skifte iPad Wi-Fi-funktionalitet, og tænd den igen, hvis du oplever forbindelsesproblemer. For at gøre dette, skal du trykke på "Indstillinger" ikonet på iPad hjem skærmen og vælge "Wi-Fi". Skift virtuelle "Wi-Fi" slukke og tænde den igen. Hvis dette ikke virker, skal du genstarte iPad. For at gøre dette, tryk og hold "Sleep Wake /" knappen, indtil "Slide for at slukke" vises. Skub den virtuelle knappen for at slukke enheden, vent et øjeblik eller to, og tryk derefter på "Sleep Wake /" knappen for at tænde iPad igen.

Environmental Interferens

Environmental forstyrrelser kan påvirke IPAD trådløs tilslutning. Kilder til potentiel interferens omfatter mikrobølgeovne, trådløse telefoner og Bluetooth-kompatible enheder. Hvis du har en dækning, tilfælde eller stå til din iPad, skal du fjerne det for at se, om det forbedrer din trådløse forbindelse. Enheder til beskyttelse af iPad, såsom sager og dæksler, kan nogle gange uforvarende påvirke funktionaliteten af ​​iPad interne Wi-Fi-antenne.

Check Connection Settings

Hvis du er tilsluttet et netværk, men problemer fortsætter, så prøv at kontrollere dine forbindelsesindstillinger og om nødvendigt, genetablere forbindelsen. Tryk på "Indstillinger" ikonet på startskærmen og tap "Wi-Fi". Tryk på pilen ved siden af ​​det netværk, du er tilsluttet. Kontroller, at netværksindstillinger vises, herunder adgangskoden til netværket, er korrekte. Hvis de er, skal du trykke "Glem dette netværk" for at nulstille indstillingerne og derefter oprette forbindelse til netværket igen.

yderligere information

Udokumenterede tal viser spørgsmål lige fra hvordan du holder enheden til hvor lys du indstiller iPad'ens skærm baggrundslys kan påvirke den trådløse ydeevne. Hvis du oplever Wi-Fi-problemer, mens du holder iPad lodret som en bog, så prøv at dreje enheden 90 grader og bruge det i liggende tilstand. Hvis du for nylig har nedtonet iPad'ens skærm og oplever nu problemer trådløse tilslutningsmuligheder, så prøv at øge skærmen tilbage til 100 procent lysstyrke.

Version Information

Oplysningerne i denne artikel gælder for iPads kører iOS 6. Det kan variere en smule eller væsentligt med andre versioner eller produkter.


relaterede artikler