Sådan Indsæt en lyd i selve en e-mail Outlook 2003

May 13

Sådan Indsæt en lyd i selve en e-mail Outlook 2003


Microsoft Outlook 2003 kan brugerne tilpasse e-mails i en række forskellige måder. Det er muligt at tilpasse e-mails med stationære typer, farvet baggrund og lyde. Lyde er en enkel måde at tilføje kreativitet og personlighed til dine e-mails. Den "Sound" funktion er også nyttig, hvis du har brug for at sende en kort lydbesked til at co-arbejdere, familie eller venner. For at afspille en lyd, du har indsat i en e-mail, læsere behøver kun at klikke på det.

Instruktioner

1 Opsæt Microsoft Word som e-mail redigering program. I Outlook, klik på "Funktioner" og derefter "Indstillinger". Klik på fanen "Mail Format" og klik på "HTML" findes under "Skriv i denne meddelelse format." Klik på feltet ud for "Brug Microsoft Office Word 2003 til at redigere e-mails."

2 Start en ny meddelelse i Outlook, og åbn derefter menuen "Vis". Naviger til "Værktøjslinjer" og klik på "Web Tools."

3 Klik på "Sound", når webværktøjer bar åbner. Klik på "Gennemse" findes under "Baggrund Sound." Klik på den lydfil, du ønsker at indsætte i e-mailen. Klik på "OK", og fortsætte med at skrive din besked. Klik på "Send", når du er færdig.

TIPS

  • Nogle meget store lydfiler kan ikke sendes via e-mail, da de går over filstørrelsen begrænsning fastsat af e-mail-modtagerens server.
  • På grund af et sikkerhedsproblem, kan du ikke længere konfigurere lyde til at spille automatisk i en computer, der kører Windows XP SP2 eller højere.
  • Du skal bruge Microsoft Office Word 2003 sammenholdt med Outlook 2003 for at tilføje lyde til e-mails. Ældre versioner af Word vil ikke fungere.

relaterede artikler