Sådan deaktiveres den funktion, der Sletter Historie

July 7

Din browser historie funktion kan du finde websteder, du tidligere har besøgt. Dette rejser privatlivets fred bekymringer for nogle brugere, som ønsker at jævnligt slette deres historie filer. Selv om ikke alle browsere understøtter denne funktion, både Firefox og Internet Explorer tilbyder en indstilling til automatisk at slette din historik, når du lukke browseren. Hvis du har denne indstilling er aktiveret, kan du nemt deaktivere den gennem den respektive browserens menu Indstillinger.

Instruktioner

Mozilla Firefox

1 Tryk på "Alt" -tasten for at vise den øverste menubjælke, hvis den ikke allerede vises.

2 Klik på "Funktioner" i menulinjen, og vælg "Indstillinger".

3 Klik på "Privacy" fanen i vinduet Indstillinger.

4 Fjern markeringen "Ryd historik når Firefox lukker."

5 Klik på "OK" for at gemme dine indstillinger.

Internet Explorer

6 Tryk på "Alt" -tasten for at vise den øverste menubjælke, hvis det ikke allerede er vist.

7 Klik på "Funktioner" i menulinjen, og vælg "Internetindstillinger".

8 Klik på fanen "Generelt" i vinduet Internetindstillinger.

9 Fjern markeringen "Slet browserdata ved afslutning" i afsnittet "Browserdata".

10 Klik på "OK" for at gemme indstillingerne.


relaterede artikler