Sådan Fix en Epson printer og Skift Dirty Ink Tanks

April 12

Vognen i din Epson printer huser en sort blækpatron og tre farve patroner, spray opvarmede blæk på dit papir, når du starter et nyt udskriftsjob. Hvis printeren ikke bruges på en regelmæssig basis, kan blækbeholderne bliver snavset og tilstoppet med tørt blæk eller støv, hvilket resulterer i lav kvalitet udskrifter, der er blege eller har blæk plamager. Du kan løse Epson printer, du enten nødt til at rense det beskidte blæktanke eller ændre dem helt med nye patroner.

Instruktioner

1 Åbn "Start" menuen nederst på skrivebordet, og få adgang til "Alle programmer" mappen. Klik på "Epson" mappen og klik på ikonet for din Epson printer utility software.

2 Naviger til fanebladet "Utility" øverst på skærmen. Klik på knappen med navnet "Head Cleaning" og klik på "Næste" for at starte den automatiske blækbeholder renseprocessen.

3 Vent på, at Epson printer til automatisk at udskrive en testside, efter at renseprocessen er afsluttet. Tjek testside for at se, om den trykte design har ensfarvet. Hvis designet er falmet og udtværet, vil blækpatronen skal ændres ud.

4 Luk softwaren vinduet Epson. Tag fat i plastik dækslet på forsiden af ​​Epson printer og løft op. Tryk på "Ink" ikonet på printerens kontrolpanel og vente på blækpatroner til at glide ind i udsigt.

5 Træk op i plast dække over den sorte blækpatron, som er placeret længst til venstre side af blækket transport. Gentag processen med farvepatroner til højre for den sorte blækpatron.

6 Løft hver patron ud af blækket transport. Indstil din nye sorte blækpatron i den relevante port på venstre side af vognen. Gentag processen med hver af udskiftning farvepatroner.

7 Skub låg ned over patronerne og luk printerens plastkappe. Tryk på "Ink" knappen på kontrolpanelet igen for at afslutte ændre de beskidte blækpatroner.

TIPS

  • Udskiftning Epson blækbeholdere er tilgængelige direkte via Epson eller kontorartikler butikker.
  • Forskellige Epson printer modeller bruger forskellige blækpatroner. Tjek manualen der følger med printeren, eller læse nummeret på siden af ​​patronerne inde i printeren for at finde ud af, hvilke specifikke model nummer, du har brug for.