Sådan Tilføj bookmarkletter

May 11

Bookmarklets er program scripts, som du kan integrere i de populære webbrowsere, såsom Internet Explorer, Opera og Firefox. Bookmarklets kan gøre Internet forske meget lettere. Med en smule JavaScript viden, kan du ændre disse bookmarkletten passer til dine browsing behov. Hvis du er en techie type, kan bookmarklets hjælpe dig med kodning og debugging spørgsmål. Denne guide vil vise dig, hvordan du tilføjer bookmarklets på din favorit browser.

Instruktioner

1 Sørg for, at du har den seneste version af din browser, som du vil bruge til dine bookmarklets. Ældre browsere Internet Explorer og Opera (begge tidligere end version 5), vil ikke være i stand til at køre JavaScript ordentligt for bookmarkletterne.

2 Aktiver JavaScript i din browser. Bookmarklets er afhængige af JavaScript-program installeret under hver webbrowser. Uden det, vil bookmarklets ikke køre overhovedet.

3 Find et websted, der giver en liste over bookmarklet links for at tilføje. For nemheds skyld er en prøve hjemmeside opført i afsnittet "Referencer".

4 Højreklik på en bookmarklet link, og klik derefter på bogmærket funktion for at gemme det under dine bogmærker. Så navigere til din "Bogmærke" (Safari / Firefox) eller "Foretrukne" (Internet Explorer / Opera) rullemenuen og klik på den nyligt gemte bookmarklet at aktivere den. Når du har sikret, at scriptet kører ordentligt, så har du nu tilføjet en bookmarklet.