Sådan Design en Virtual Ford Car

August 18

I fortiden, producere og anvende virtuelle 3D-modeller var den eksklusive provins CGI professionelle. Men i de seneste år flere forbruger-niveau 3D modellering programmer er blevet til rådighed, der er meget mere rimelige i prisen og nemmere at bruge. En populær projekt er at skabe en bil model, såsom en Ford.

Instruktioner

1 Tag billeder af bilen, som du ønsker at skabe en model. Du vil gerne fotos fra forsiden, bagsiden, siderne og toppen. Vinklen fra toppen er sværest, men kan gøres ved at parkere bilen under et vindue og tager billedet. Indlæs disse billeder på din computer, gemme dem alle til den samme mappe.

2 Open Hexagon. Klik på "Scene Egenskaber" til højre. Vælg ryggen gitter, der er angivet, og klik på knappen Gennemse ved siden af. I dialogboksen Find den forreste billede af bilen og indlæse den. Det vil nu blive vist på bagsiden gitter i visningen. Gentag dette for at placere højre sidebillede onto venstre gitter.

3 Vælg fanebladet "primitiver" øverst, og klik på "Cube". Brug værktøjet til at placere "Cube" i visningen. Ændre "Selection" mode i toppen til "Faces".

4 Vælg "Surface Modeling" -fanen øverst og vælg "Extrude Surface" værktøj. Vælg den forreste flade af terningen og bruge værktøjet til at ekstrudere formen til dannelse af fronten af ​​bilen. Ændre "Selection" til "Edges" og bruge "Flyt" funktioner af "Universal Manipulator" værktøj til at forfine form til bedre at matche bilen henvisning nettet. Sørg for at du holde bilen symmetrisk fra venstre til højre.

5 Gentag trin 4 for at skabe resten af ​​bilen. Klik derefter på fanen "UVmapping" og klik på "Leder" ikonet. Dette vil bringe op UVmapping værelse. Vælg kanterne, du ønsker at bruge som syninger dividere model. Klik derefter på ikonet UVmapping at skabe UVmap. Gem dit arbejde.

6 Vælg "File" og klik på "Export". Vælg "Wavefront OBJ" som format og gem filen.

7 Åbn Photoshop CS3 Extended. Vælg "File" og klik på "Åbn". I dialogboksen, gå til den Wavefront fil du eksporterede i trin 6 og åbne den. Du vil se, at det vil komme ind med en blank tekstur i lagene.

8 Brug "Roter" 3D-værktøj til at rotere bilen, så du ser det fra den side, du ønsker at arbejde på. Vælg "File" og klik på "Åbn". Gå til billedet af den bil, du tog fra højre og åbne den. Brug derefter "Kopier" og "Sæt ind" funktionen under "Rediger" for at placere billedet i bilmodel dokumentet. I panelet lag, sørg for, at billedet er direkte over bilen tekstur.

9 Brug "Eraser" værktøj til at fjerne alle billeder undtagen den del, der viser bilen. Derefter skal du højreklikke på laget og vælg "Merge Down."

10 Gentag trin 8 og 9 at anvende teksturer til bilen. Vælg derefter "File" og klik på "Gem" for at gemme din texture Ford bilmodel.


relaterede artikler