Sådan Bloker YouTube på din computer

November 5

YouTube er en populær video-deling websted, der er ejet af Google. Fordi de fleste af indholdet på YouTube er brugervenlig indsendt, kan nogle af de videoer være en smule ekstrem til yngre publikum. Hvis du har børn eller ejer en computer med offentlig internetadgang, kan du ønsker at blokere brugere fra at besøge YouTubes hjemmeside. Mens der er programmer til rådighed, der tilbyder forældrekontrol, en simpel gratis måde at blokere bestemte websteder er at tilføje hjemmesiden til dine hosts fil sammen med en loopback IP-adresse, der gør det umuligt at oprette forbindelse til dette websted, mens du browser.

Instruktioner

1 Log ind på din computer ved hjælp af en administrator konto.

2 Klik på "Start" og input "run" på Windows search bar. Tryk på "Enter". Den "Kør" vindue vises.

3 Skriv "notesblok c: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc \ hosts" ind i "Open" feltet og tryk på ". Enter" Dette åbner Windows hosts filen ved hjælp Notepad, så du kan redigere den.

4 Rul ned til bunden af ​​Notesblok hosts filen og tilføje følgende streng direkte under den sidste linje:

127.0.0.1 youtube.com

5 Klik på "Filer" og vælg "Gem" for at gemme opdateringerne til host-filen.

6 Genstart computeren. Internet-brugere, der forsøger at besøge YouTube hjemmeside vil se følgende meddelelse: "FEJL ... Kunne ikke forbinde til databaseserveren!"

TIPS

  • Unblock YouTube ved at slette den linje, du har tilføjet til filen hosts eller ved at tilføje "#" i begyndelsen af ​​linjen.
  • Du må ikke ændre noget andet i filen hosts, eller du kan skade dine internetindstillinger.

relaterede artikler