Sådan Skjul Mine seneste Aktiviteter på Facebook

March 7

Hver gang du sender til eller redigere din Facebook-profil, stillingen vises som nylig aktivitet på dine venners News Feed side. Din seneste aktivitet omfatter alle udstationerede links, ændringer i dit forhold status, redigeringer til din profil, vildt udstationeringer og kommentarer til din profil eller en vens profil. Hvis du ikke ønsker dine venner til at se din seneste aktivitet, kan du skjule den seneste aktivitet indlæg fra din profil, som også fjerner indlæg fra dine venners News Feed side.

Instruktioner

1 Log ind på din Facebook-konto. Facebook dirigerer dig til din News Feed side automatisk.

2 Klik på "Profil" i øverste højre hjørne af News Feed side.

3 Kør musen hen over en udstationering eller aktivitet, som du vil slette.

4 Klik på "X" i øverste højre hjørne af indlægget.

5 Klik på "Fjern Post" for permanent at slette posten fra din væg eller klik på "Skjul alle Wall post aktivitet" for at skjule alle indlæg viser Wall samtaler med andre mennesker.

TIPS

  • Permanent forhindre andre i at se visse nylige aktivitet indlæg ved at redigere dine personlige indstillinger. Klik på "Konto" på dine nyheder side og klik på "Privatindstillinger". Klik på "Tilpas indstillinger" og ændre indstillingerne i "Ting jeg Del" for at "Kun Me."

relaterede artikler