Sådan oprettes en MLA Outline i Microsoft Word 2007

September 21

Sådan oprettes en MLA Outline i Microsoft Word 2007


Retningslinjerne for en MLA skitse er meget specifikke, og Microsoft Word 2007 gør det ikke let at følge disse retningslinjer! Omridset-skabende funktion kan være forvirrende at navigere, men ved at følge disse trin, vil du have en MLA skitse på ingen tid.

Instruktioner

1 Sådan oprettes en MLA Outline i Microsoft Word 2007


Åbn et nyt dokument og sørg for du kigger på fanebladet "Hjem" på værktøjslinjen. Over knapperne justering, der er "list" knapperne. Den længst til venstre er for "Bullets", den midterste er for "Nummerering", og længst til højre er for "Multilevel List." Klik længst til højre, så du kan lave en multilevel liste. En drop-down menu med forskellige skitsere stilarter vises. Ingen af ​​disse stilarter er MLA, skal du klikke på "Definer ny Multilevel List" for at oprette en MLA omrids.

2 Sådan oprettes en MLA Outline i Microsoft Word 2007


Til venstre, hvor der står "Klik niveau til at ændre," 1 bør fremhæves. Under "Number Style for dette niveau," åbne drop-down listen og vælg "I, II, III ..." Under "Enter Formatering for nummer," slette ")" efter I og erstatte den med en periode ( .), til at følge MLA Format

3 Sådan oprettes en MLA Outline i Microsoft Word 2007


Fremhæv niveau 2 under "Klik niveau for at ændre" Gentag trin 2, men vælg "A, B, C ..." under "Number Style for dette niveau." Glem ikke at ændre ")" til en periode! Gentag for niveau 3, vælge "1, 2, 3 ..." og gentag for niveau 4, vælge "a. B, c ..." Klik på "OK"

4 Sådan oprettes en MLA Outline i Microsoft Word 2007


Hvis din disposition starter automatisk på den forkerte niveau (ligesom A i stedet for I) så se op på knapperne ved siden af ​​kuglerne, nummerering og multilevel liste knapper. De to knapper til højre er "Formindsk indrykning" eller "Forøg indrykning". Klik på "Formindsk indrykning" for at flytte tilbage et niveau i oversigten, og "Forøg indrykning" for at flytte et niveau op.

TIPS

  • Husk at tjekke din MLA guide en put i din header (EfterNavn pg #), Ordet "Kontur", titlen på dit papir, dit speciale, og ordene "Introduktion" og "Konklusion" i begyndelsen og slutningen af ​​omrids Sig selv.
  • Sørg for at dobbelt plads! Fremhæv det hele og bruge afstanden knappen ved siden af ​​knapperne justering (og mens du er der, hit "Fjern mellemrum efter afsnit" samt!)