Sådan finder Blogs af Old Friends

June 30

Sådan finder Blogs af Old Friends


Blogging refererer til aktiviteten af ​​selvstændige offentliggøre oplysninger om dig selv, dine hobbyer eller noget andet på internettet. Hvis dine gamle venner er interessante og har ting at sige til verden, måske de har deres egne blogs. En række blog søgemaskiner på internettet kan hjælpe dig med at finde dine gamle venners blogs.

Instruktioner

1 Naviger til blog søgemaskiner. Tre eksempler er Google Blog Search, Find Blogs og Technorati (se Resources). Ud at søge kapaciteter, Find Blogs og Technorati komme med blog mapper.

2 Indtast din vens navn og interesser i tekstfeltet og klik "Søg" "på Google Blog Search. Hvis du ved, hvor din gamle ven bor, også tilføje byen eller by hans bopæl. Du kan også begrænse søgningen ved at ændre søgning ejendomme i den venstre rude i søgevinduet. For eksempel kan du vælge kun de blogs, der er blevet redigeret inden for det seneste år.

3 Søg efter din vens blog på Technorati og FindBlogs.com. Hvis søgningen stadig ikke giver nogen resultater, så prøv at gennemse de websteder 'mapper. For at gøre dette, men du skal vide, hvad din vens blog kunne være om. For eksempel, hvis din ven er i hockey, navigere til "Sport" og derefter "Hockey" på Technorati eller "Sport og rekreation Blogs" og "Hockey Blogs" på Find blogs. Technorati har en masse flere blogs end Find Blogs i sin bibliotek; dog vil bruge begge hjemmesider øge dine chancer for at finde blogs.


relaterede artikler