Sådan installeres et PCI-grafikkort på et AGP bundkort

June 28

De fleste ejere af bundkort med AGP slots vælge at installere AGP grafikkort. Disse grafikkort giver den hurtigst mulige ydelse uden at opgradere til en nyere PCI Express bundkort, men du kan også installere et PCI-grafikkort, hvis du har et AGP bundkort. PCI-standarden er ældre og langsommere end AGP og PCI Express, men installerer et PCI grafikkort kan være mere omkostningseffektivt, hvis du ikke har brug højtydende grafik.

Instruktioner

1 Sluk for computeren og tag alle kabler fra enheden. Fjern det venstre sidepanel for at få adgang til bundkortet. Du kan se en tommelfinger skrue du skal vride ud, sæt med skruer, skal du fjerne med en stjerneskruetrækker eller en lås, skal du udløse på bagkanten af ​​panelet.

2 Vedhæft en anti-statisk armbånd til din arm for at forhindre statisk elektricitet inde i din krop fra beskadige din computer. Wrap armbåndet ende af remmen rundt om din arm og klip den anden ende til en bare metal overflade inde i din computer, såsom kanten af ​​sagen eller harddisken buret.

3 Fjern metal beslaget støder op til en tom PCI slot. Kig efter disse hvide slots under AGP-slot. Tag skruen, der holder beslaget ned ved hjælp af en stjerneskruetrækker, og træk fanen metal væk. Dette åbner op PCI slot til dit grafikkort.

4 Sæt grafikkortet ind i det tomme PCI-slot. Grip kanterne af kortet, justere kobber stik i bunden af ​​kortet med slidser i åbningen, og skub ned. Sørg for, at grafikkortet er på hele vejen. Du bør næppe være i stand til at se kobber kontakter på bunden af ​​enheden.

5 Skru ned beslaget på venstre side af kortet ved hjælp af en stjerneskruetrækker og samme skrue fra tidligere. Dette sikrer grafikkortet til sagen.

6 Sæt sidedækslet og sæt alle kabler tilbage i Windows bør arbejde automatisk med den nye grafikkort, men for bedste resultater hente de nyeste drivere fra producentens websted.

TIPS

  • Rør ikke kobber kontakter på bunden af ​​skærmkortet eller nogen af ​​de elektriske komponenter på kortet. Kun håndtere enheden i kanterne.