Sådan Administrer din opgaver med iCal

June 17

Sådan Administrer din opgaver med iCal


Sådan Administrer din opgaver med iCal. For så vidt angår produktivitet ansøgninger er bekymret, kan du gå den super-kompliceret "Getting Things Done" eller GTD rute (og der er masser af GTD-fokuserede applikationer derude), eller du kan få super-enkel med en blok papir og en pen. Hvis du vil have noget lidt mere sofistikeret end papir, men ønsker ikke et nyt system til at diktere, hvordan du arbejder, iCal har en enkel opgaveliste funktion, der giver dig mulighed for at tilføje elementer, prioritere dem og endda tilføje forfaldsdatoer til kalenderen . Her er måder at arbejde med denne funktion.

Instruktioner

1 Åbn iCal på din Apple Macintosh computer med Mac OS X Leopard ved at klikke på iCal-ikonet på anklagebænken.

2 Klik push pin på nederste højre hjørne af iCal vindue. Dette vil åbne op fanen To Do List til højre i vinduet iCal.

3 Dobbeltklik på et tomt sted på at gøre ruden og et nyt element med titlen "Ny To Do" vises i iCal.

4 Indtast en titel til din nye opgave at erstatte standard "Ny To Do" tekst.

5 Ret eller Ctrl-Klik på opgaven. Vælg "Kalender" og klik på kalenderen, der er egnet til denne opgave. Hvis det er et hjem-relateret opgave, skal du klikke på Hjem kalender; hvis det er relateret til arbejde, skal du klikke på Work kalender (eller du kan bruge uanset kalendere, du har oprettet i iCal).

6 Ret eller ctrl-klikke på opgaven og vælge "Priority" for at indstille prioriteten for dette element. Du kan også klikke de tre linjer til højre for opgaven at indstille prioritet. De tre linjer bliver mørkere afhængigt af det prioritetsniveau du angiver.

7 Ret eller Ctrl-Klik på den nye opgave, og vælg "Get Info" for at åbne op iCals detalje vindue til denne opgave. Du kan også dobbeltklikke på den opgave, at åbne dette vindue.

8 Klik på afkrydsningsfeltet til højre for "forfaldsdato", og vælge datoen for denne post skyldes. Dette trin er valgfrit. Her kan du også indstille en alarm til at minde dig om opgaven, tilføje en URL eller noter.

9 Klik på "To Do List efter prioritet" for at indstille, hvordan du ønsker at sortere listen. Du kan sortere efter prioritet, titel, Forfaldsdato, kalender, eller du kan sortere dem manuelt.

10 Gentag ovenstående trin for at opbygge din opgaveliste i iCal.


relaterede artikler