Sådan Videresend Email til Microsoft Outlook

September 4

Du har en betroet ven, der overvåger din hund og vander dine planter, mens du er væk. Hvorfor ikke lade hende tendens din email også? Du behøver ikke have en bærbar computer, ønsker ikke at vade gennem uvæsentlige meddelelser på ferie, men er tilbageholdende med at gå glip af vigtige dem, der kan komme din vej. Det er ikke nødvendigt at give din ven din computer passwords og bede dem kontrollere alt i dit system på dit hus. Bare overføre hele eller specificerede e-mails til hende Microsoft Outlook-konto.

Instruktioner

Outlook til Outlook

1 Opret en viderestilling regel fra din Outlook-konto. For at gøre dette fra din indbakke, skal du klikke værktøjerne drop-down menuen og vælg "Regler og beskeder." Klik på "Ny regel" og derefter "Start fra en tom regel." Under Trin 1, vælg "Check meddelelser, når de ankommer," og klik "Næste".

2 Vælg angivne kriterier for e-mails skal videresendes under "Vælg tilstand" valgmulighed. Hvis du vælger en tilstand, såsom et bestemt emne linje, bliver du nødt til at klikke på den blå understregede område i "Trin 2" boks for at definere dit valg. Klik på "Næste".

3 Vælg "Videresend den til en person eller distributionsliste" under "Trin 1: Vælg handling." I "Trin 2" boks, klik på den blå understregede "Folk eller distributionsliste." Dette vil tage dig til en skærm, hvor du kan dobbeltklikke på den person fra din kontaktliste, eller du kan indtaste en anden e-mail-adresse i feltet "Til" mod bunden af ​​skærmen. Klik på "Næste".

4 Vælg eventuelle undtagelser, der gælder ved at markere boksen. For eksempel kan du ikke ønsker din nabo til at læse e-mails fra en ven, at hun ikke kan lide. Vælg en indstilling på denne skærm for at forhindre alle e-mails fra denne ven fra at blive videresendt. Klik på "Næste" navngive din regel i felt, og klik på "Finish". Sørg for, at navngivne regel er markeret, og klik på "Anvend" og derefter "OK". Alle meddelelser, der opfylder dit specificerede tilstand vil blive videresendt til den person eller dit valg.

Gmail til Outlook

5 Klik på "Indstillinger" placeret i øverste højre hjørne af din Gmail-indbakke skærm. Vælg "Videresendelse og POP / IMAP" fra indstillingerne på værktøjslinjen.

6 Klik på den grå boks med titlen "Tilføj en Forwarding e-mail adresse." Du vil blive bedt om, og vil komme ind i e-mail-adressen på den Outlook-konto, der vil modtage dine beskeder. Klik på den grå boks "Bekræft" for at få en bekræftelse kode for at gøre det muligt for fremsendelse til Outlook-konto.

7 Få bekræftelseskoden fra ejeren af ​​Outlook-konto. Indtast bekræftelseskoden i felt i din Gmail-konto. Vælg "Bekræft".

8 Vælg den blå understreget "Oprettelse af en filter", hvis du ønsker at angive kun visse e-mails at sende. Dette vil åbne en skærm på toppen, så du kan indtaste emne linjer oplysninger eller e-mail adresser som nødvendigt.

9 Vælg Aktiver POP3 eller Aktiver IMAP. Forskellene vil blive beskrevet ved at klikke på linket til venstre for valg. Hvis du vælger at aktivere POP3, så vil du enten klikke på valg, der tillader fremsendelse af alle filtrerede e-mail fra din indbakke eller det valg, tillader kun filtreret e-mail fra den dato, videresendelse oprettes. Klik på "Gem ændringer".

10 Send dig selv en test email, hvis filtreret af emnelinjen. Hvis du videresender kun e-mails fra en bestemt person, så ring denne person og få dem sende dig en test email. Ring til person, der modtager i deres Outlook-konto for at bekræfte modtagelsen.

TIPS

  • Når videresendelse fra Outlook med mere end én e-mail-konto, skal du sørge for at vælge den rigtige konto ved at klikke på "Anvend ændringer på denne mappe", før oprettelse din viderestilling regel.
  • Viderestilling til Outlook fra andre typer af e-mail konti kan være muligt. Tjek hjælp sektion af netop din konto eller kontakte udbyderen for at få vejledning.
  • Videresend ikke e-mail fra et værk konto, indtil du er sikker på, at de vilkår og betingelser for din ansættelseskontrakt ikke forbyde det.

relaterede artikler