Sådan gendanne slettede Yahoo e-mails

October 2

Sådan gendanne slettede Yahoo e-mails


At miste vigtige e-mails eller ved et uheld at slette e-mails, du stadig har brug for, kan være frustrerende. Gode ​​nyheder er, at Yahoo! Mail giver måder at hente slettede beskeder. Faktisk når du sletter en besked fra din indbakke, bliver den automatisk overføres til en "Trash" mappe, hvis du har brug for det igen i fremtiden. Hvis din "Trash" mappe er tømt, kan du stadig gendanne slettede meddelelser ved hjælp af Yahoos "Gendan" funktion.

Instruktioner

1 Log ind på din Yahoo! Mail-konto. Naviger til "Trash" mappe placeret i venstre del af skærmen, og derefter kontrollere, om den slettede besked er der.

2 Åbn beskeden, og vælg "Flyt" i Yahoo! mail værktøjslinjen. Vælg "Indbakke" eller andre eksisterende mappe, hvor du ønsker at overføre meddelelsen. Det vil derefter straks overført til din valgte mappe.

3 Brug feltet "Søg" option på den øverste del af vinduet, hvis du ikke ønsker at gennemse flere slettede e-mails. Indtast e-mail-adresse på afsenderen eller andre søgeord relateret til e-mail-meddelelsen, og klik på "Søg".

4 Brug "Yahoo! Mail Gendan" funktion til at gendanne mails der er blevet slettet i de sidste 24 timer. Dette er, hvis din papirkurv er tom, og dine slettede e-mails er ikke længere tilgængelig. Klik på "Hjælp" -knappen i øverste del af skærmen, og vælg derefter "Hjælp" endnu en gang fra de indstillinger, der vises.

5 Vælg "E-maile: The Basics" fra listen over "Hjælp-emner." Klik på "Sletning og Gendannelse Mails" og derefter vælge "Gendan mistede eller slettede e-mails."

6 Læs vejledningen til, hvordan du gendanne e-mails, der blev slettet inden for de sidste 24 timer. Udfyld den krævede form og klik på "Send". Du vil blive bedt når e-mails er genoprettet.

TIPS

  • Meddelelser flyttet til papirkurven mappe kan slettes når som helst, uden varsel. De slettes lejlighedsvise mellemrum, hvilket betyder, at der ikke er nogen eksakt tidsramme, hvor længe slettede meddelelser ophold i mappen Papirkurv. Derfor er det vigtigt, at du gendanne slettede beskeder, så snart du er klar over, at de har været et uheld slettet, før de bliver utilgængelige for inddrivelsen.

relaterede artikler