Hvordan man kan forbedre Low trådløse signaler om adaptere

September 13

Trådløse netværkskort er installeret i computere, der er i stand til at forbinde til trådløse signaler til adgang til internettet eller et lokalt netværk. I modsætning til internetforbindelser, der er oprettet med ledninger, trådløst internet hastigheder er i høj grad afhængig af kvaliteten af ​​det signal, at netværkskortet modtager. Lav signalstyrke kan forårsage internettet til at køre langsomt eller endda forårsage en forbindelse til at skære ind og ud. Du kan forstærke signalet modtages af trådløse adaptere for at øge Internet ydeevne.

Instruktioner

1 Flyt computeren med den trådløse adapter tættere på den trådløse router eller det trådløse adgangspunkt. Svarende til en bilradio, jo længere en trådløs adapter fra routeren, der udsender en Wi-Fi-signal, den svagere signalstyrken tendens til at være.

2 Fjern fysiske forhindringer mellem computeren og routeren. Ting som møbler, vægge og døre kan reducere trådløse signaler. Hvis du ikke kan flytte din computer lige ved siden af ​​din router, fjerne forhindringer for at bidrage til at øge din adapter signal.

3 Opsætning af en trådløs repeater midtvejs mellem din router og computer. En trådløs repeater er en enhed, der tager i trådløse signaler og sender dem ud igen med forøget styrke, effektivt at øge intervallet en router.

4 Opdater driversoftware til dit trådløse adapter kort. Drivere er softwarepakker, der fortæller en computer hvordan man bruger en bestemt stykke hardware. Nye drivere kan hjælpe din computer bruge det trådløse kort mere effektivt. For at søge efter nye drivere, gå til webstedet for dit trådløse producent kortet. Hent og køre en driver installationsfilen og genstart computeren for at aktivere de nye drivere kan træde i kraft.

5 Øg effekt afsat til din trådløse adapter. Hvis trådløse kort ikke får nok strøm, kan signalstyrken blive svagere. Skift strømindstillinger ved at klikke på "Start", "Control Panel", "Administrative Tools", "Computer Management" og derefter "Enhedshåndtering". Søg listen for "Netværkskort", klik på "+" tegnet, og højreklik derefter på dit trådløse kort, og vælg "Egenskaber". Klik på fanen "Avanceret", klik derefter på "Transmit Power." Indstil "Value" drop-down feltet til sin højeste indstilling og klik på "OK".

TIPS

  • En forældet trådløse adapter kan begrænse din Internet hastighed. Opgradering af din computer med et nyt trådløst kort kan øge din trådløse signal.If din router er forældet, det kan have svage eller langsomme signaler. Overvej at opgradere din router for at øge signal strength.Outdated hardware er mindre tilbøjelige til at have nye drivere til at optimere hastigheden.