Sådan Tilslut til en PST-fil

August 20

Sådan Tilslut til en PST-fil


Microsoft Outlook bruger en personlig butik (PST) fil til at indeholde alle de e-mail kommunikation og kontakter til en brugers konto. Den PST kan åbnes på enhver maskine, der har Microsoft Outlook installeret på den. For at oprette forbindelse til PST, brugeren lægger simpelthen PST-fil i Microsoft Outlook interface. Når tilsluttet, kan du gennemse, manipulere og slette nogen af ​​de kontakter, noter, kalenderbegivenheder og e-mails er placeret i filen.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Outlook på skrivebordet. Du behøver ikke at logge ind på en e-mail-konto til at åbne en PST-fil, så hvis Outlook ikke er konfigureret på maskinen, kan filen stadig åbnes.

2 Klik på "Filer" menupunktet i hovedsagen Outlook værktøjslinien. Klik på "Åbn" og vælg "Outlook-datafil" til filtypen.

3 Klik på knappen "Gennemse". Find PST-fil på din harddisk eller netværksdrev og klik på "Åbn". Den PST-fil åbnes i Outlook software.

4 Indtast adgangskoden, hvis du bliver bedt. Du kan password beskytte og kryptere en PST-fil. Hvis filen er sikret, skal du indtaste adgangskode for at dekryptere data til visning.

5 Klik på den nye PST mappe i venstre side af vinduet Outlook. Når du klikker på mappen, er listen over e-mails og kontakter vises i hovedmenuen. Du kan nu tilføje, slette og redigere e-mails i PST-fil.