Sådan bruges Quick Fix Med Adobe Photoshop Elements 6

August 23

Sådan bruges Quick Fix Med Adobe Photoshop Elements 6


Jeg får nogle kommentarer, der tyder læserne tror ikke, de har evnen til at bruge nogle af imaging software, jeg skriver om. Intet kunne være længere fra sandheden med Adobe Photoshop Elements 6.0. Alle kan bruge de automatiske funktioner af denne software til dramatisk at forbedre deres digitale fotografier. Den nye QUICK FIX funktion i Photoshop Elements automatisk forbedre dit billede ved blot at klikke på knappen. Du kan nemt foretage yderligere ændringer ved blot at flytte en skyder eller ved at klikke på en anden knap. For at finde ud af hvordan du også kan blive en foto editor-læst de nemme trin nedenfor.

Instruktioner

1 Sådan bruges Quick Fix Med Adobe Photoshop Elements 6


Det første skridt som altid er at åbne dit billede i Adobe Photoshop Elements. Når du har billedet åbent, skal du klikke på QUICK for at åbne Quick Fix vinduet.

2 Sådan bruges Quick Fix Med Adobe Photoshop Elements 6


Den første ting du vil bemærke er et før og efter billede af dit foto. Quick fix automatisk ændret dette billede bare ved at åbne den. Hvis man ser på de to billeder kan man se, at farven på himlen er blevet ændret. Højdepunkterne er hvidere, og der er flere detaljer i skyggen. Hvis du kan lide EFTER billedet, bare gemme det til et nyt filnavn, og du er færdig. Hvor let var det?

3 Sådan bruges Quick Fix Med Adobe Photoshop Elements 6


Kig på værktøjslinjen lige under billedet. Du kan rotere billedet og zoome ind på billedet. Du kan også justere visningen ved at arrangere den før og efter billeder vandret, lodret eller se hver enkelt separat.

4 Sådan bruges Quick Fix Med Adobe Photoshop Elements 6


Hvis man ser på den højre side af fotografiet vil du bemærke skyderne for grundlæggende billede ændringer. Justering skyderne vil ændre billedet i AFTER billede på visningen skærmen, så du kan sammenligne dine ændringer til den oprindelige. Husk, ændringer er ikke lavet til filen, indtil du gemme billedet. Læg mærke til der er små ændringer på nogle af skyderne; disse var de ændringer, der blev foretaget automatisk, når du åbnede QUICK FIX.

5 Sådan bruges Quick Fix Med Adobe Photoshop Elements 6


Hvis du klikker på SKARPERE, vil farven menuen lukke og skyderen skærpe åbnes. Slibning kan du ændre den klarhed eller skarphed på et billede. Hvis du gør dette for meget billedet vil se kunstig og kanterne af objekter bliver pixilated. Eksperimenter med alle skyderne indtil du får det billede, som du ønsker det, og derefter gemme det til et nyt filnavn.

6 Sådan bruges Quick Fix Med Adobe Photoshop Elements 6


Hvis du ikke stole på dig selv med skyderne, skal du blot klikke på knappen AUTO og softwaren vil foretage yderligere auto korrektioner. Du kan også få stor dybdegående hjælp og oplysninger om hver quick fix værktøj ved blot at klikke på pæren. Dette vil tage dig til den helt rigtige side på Adobes hjemmeside på din standard webbrowser.

TIPS

  • Eksperimenter ... Eksperimenter. Du behøver ikke foretage nogen billedfiler ændringer, før du gemmer filen.
  • Brug altid en kopi af et billede for at beskytte integriteten af ​​dit arkiv.