Hvad Audio Driver Er Windows XP brug?

March 26

Der er tusindvis af lydenheder til rådighed for en computer. Nogle er indbygget i bundkortet, og nogle er add-on kort, der kan installeres i en maskine. Endnu mere stikket i en USB-port. Hver eneste af dem kræver en kompatibel enhedsdriver.

Den XP Audio Stack

En ting, som alle disse enheder har til fælles, er, at deres chauffører har brug for at kommunikere med den lyd stakken i Windows. Lyden stack er, hvad tager en kommando fra et program og sender det til lyden driver.

Audio chipsæt

Heldigvis mens der er tusindvis af anordninger, antallet af forskellige lyd chipsæt er relativt lille, i den lave hundreder. Nogle gange, en driver til en bestemt chipsæt er anvendelig på enhver enhed, der bruger det.

Windows opdatering

Hvis en internetforbindelse er tilgængelig, bør Windows Update kunne finde en driver til en bestemt enhed.

producent Website

Lydenheden producentens websted skal også have en driver til enheden. På præ-bygget computere, bærbare computere og til bundkort, skal du kontakte producenten af ​​denne komponent.

Universal Audio Architecture

Lydkort certificeret af Microsoft som kompatibel med Windows Vista understøtter Universal Audio Architecture. Det betyder, at der er en grundlæggende driver, der understøtter enhver enhed designet til ULA specs. Denne driver er inkluderet i Windows XP Service Pack 3.

Hvis du ikke kan finde en driver

Hvis der ikke kan findes drivere til enheden, kan det være enklere at erstatte den. I november 2009 kan low-end lydkort findes for mindre end $ 20, både online og i butikkerne.