Cool Tekst Virkninger i Illustrator

April 14

Cool Tekst Virkninger i Illustrator


En fantastisk måde at tilføje nogle pop eller pizazz til din tekstuelle præsentation er ved at ansætte unikke tekst effekter i Adobe Illustrator. I betragtning af den stadigt voksende mængde af visuel information via internettet, tv, trykte medier og endda telefoner, få dit budskab derude tager mere kreativitet og visuel fanfare end nogensinde før. For at få folk til at læse din besked, er du nødt til at få dem til at lægge mærke til din besked.

Grass Text Effect

Oprettelse denne friske effekt er let for begyndere og er perfekt til en øko-venlig virksomhed, hjemmeside eller flyer, hvor du vil oprette indtryk med dit budskab. Tag en tutorial på Tutorialized til at lære at skabe denne effekt. Den tutorial vil lære dig, hvordan du tilføjer lag af teksturerede blade, vanddråber og mariehøns til en base tekst til en sprød, venligt design.

Ornate Bogstaver Tekst

Ornate bogstaver bruges i lykønskningskort, logoer, skilte, T-shirts, tatoveringer og meget mere og har eksisteret i århundreder. Ifølge magasinet Computer Arts, der er mange måder at skabe forskellige udsmykkede skrifttyper. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du opretter din egen blomstrende og fantasifulde tekst på Go Media Zine.

3-D Letter Designs

En 3-D brev design er et sjovt og robust var at formidle et budskab. Denne typografi er effektiv i at nå børn eller dem med en legende ånd. Ifølge Vector Tut Plus, er denne teknik beregnet til avanceret nybegynder. Mens lære denne stil, vil du udforske, hvordan du opretter 3-D tekst og bruge dybde-of-field knudepunkter for at forbedre et design.

Blueprint Tekst

Denne cool tekst effekt ligner en konstruktion og design i sig selv, fremmane billeder af en arkitekt blueprint. Rammende sat i blå, denne tekst er fed og formidler en idé om struktur og design. Ifølge Lag Magazine, kan tekststilen ses næsten overalt --- selv på forsiden af ​​"The Photoshop Help Desk Book" af Dave Cross. Lag Magazines hjemmeside giver også en hjælpsom tutorial om hvordan man skaber denne tekst effekt.


relaterede artikler