Lyseffekter Illustrator Tutorial

October 14

Adobe Illustrator har næsten lige så mange effekter og filtre til anvendelse som Adobe Photoshop gør, men for kunstnere, der kommer fra Photoshop, disse virkninger er i forskellige steder, og finde dem kan være en lille smule tricky. Begge programmer er konvergerer i deres funktionalitet, men de er ikke ens endnu. Et eksempel på dette er, hvordan lyseffekter håndteres i Adobe Illustrator.

Instruktioner

Brug kunstneriske effekter

1 Klik på rektangel værktøj på flydende værktøjslinje, og tegne et kvadrat ved at holde "Shift" nede, mens du trækker musen.

2 Klik på Color Picker værktøjet i bunden af ​​den flydende værktøjslinje og gøre fyld farve mørke.

3 Klik på menuen "Effects" øverst i vinduet, og klik på "Kunstnerisk", "Neon Glow". Flere effekter ændre, hvordan et objekt lyser Illustrator; Neon Glow sker for at være en hvis virkninger er lettest at få øje på.

4 Juster skyderne for glød lysstyrke til 30 og glød størrelse til -12. Du vil se, at der er en glød omkring den indvendige kant af din firkant. Du kan ændre farven på glød til at matche farven på den lyskilde, du ønsker at simulere. Du ser også en palet med flere kunstneriske effekter, der er anført og deres indvirkning på en prøve objekt, med Neon Glow valgt. Klik på andre effekter til at se, hvordan hver enkelt ændrer dit firkant. Et par andre teknikker, herunder indre og ydre glød, er i denne del af programmet, og kan eksperimenteret med.

Anvendelse af 3-D-effekter

5 Klik på Ellipse indstilling på rektangelværktøjet, hold "Shift" -tasten og oprette en cirkel. Ændre farven til noget neutralt --- en mellemlang blå eller grå er ideel.

6 Klik på værktøjet Direkte markering, og vælg den yderste højre kant af cirklen, du har oprettet, og tryk derefter på "Slet" -tasten. Du har en halvcirkel med kurve på venstre side.

7 Klik på menuen "Effects" og vælg "3D" Revolve. "En 3D Revolve dialogboksen kommer op. Klik på" knappen Flere indstillinger "for at afsløre lysstyring.

8 Klik på "Preview" afkrydsningsfelt, og eksperimentere med indstillingerne. Du kan justere perspektiv med skyderen, og du kan ændre hvor belysningen kommer fra, hvor meget omgivende lys der er, og intensiteten. Med de andre kontroller kan du rotere objektet på forskellige akser.

9 Klik på "OK", når du er tilfreds med objektet.