Hvordan til at slå headers i PHP

October 27

En HTTP header er et felt sendes med en HTTP-anmodning eller reaktion, der indeholder oplysninger om HTTP session. Et eksempel på en HTTP-header er anmodningen er eller svar indhold-type, klientens browser eller serverens version. I ældre versioner af PHP, en overskrift, der var blevet sat kunne ikke fjernes direkte: ville det have at blive overskrevet med en tom værdi. Men dette ikke altid har det ønskede resultat, da det ville kun frakoblet værdien; headeren vil stadig blive sendt. Til sidst blev funktionen "header_remove" indført for at løse dette problem.

Instruktioner

1 Åbn en teksteditor, såsom Notepad, og oprette en ny fil. Skriv et segment af PHP kode, der sætter et par overskrifter med PHP er "header" funktion. Funktionen tager overskriften angive som dens parameter. Her er et eksempel:

header ( 'Content-typen: application / pdf');

header ( 'Cache-Control: no-cache, must-revalidate');

2 Skriv et segment af kode, der fjerner et enkelt sæt header ved at kalde PHP s "header_remove" funktion. Overskriften til at fjerne, skal være funktionens parameter. Her er et eksempel:

header_remove ( 'Cache-Control');

3 Skriv et segment af kode, der fjerner alle sendte overskrifter ved at kalde PHP s "header_remove" funktion uden parametre. Her er et eksempel på at fjerne alle sendte overskrifter, hvis de "få" parameter "no_headers" er sat til "true":

if ($ _ GET [ 'no_headers'] == true) {

header_remove ();

}