Sådan kopieres en DVD til en Flash Disk

September 19

Håndbremsen program, der kan installeres på både Mac og PC computere, giver brugerne mulighed for at rippe dvd'er til deres computer harddiske og derefter overføre DVD-indhold til en anden enhed. For eksempel kan du overføre en dvd til en flash disk, og derefter kopiere data til en anden computer for at se DVD. Før du bruger Håndbremse at overføre en dvd, skal du sørge for kun at bruge diske, du ejer.

Instruktioner

1 Sæt din flash disk i en ledig USB-port på din Mac eller pc.

2 Gå til Håndbremse download side (se "Yderligere ressourcer," nedenfor), og hente den nyeste version af programmet. Så gå gennem installationsprocessen på din computer.

3 Indsæt en dvd i computeren, og åbn derefter håndbremsen programmet. Hvis du bruger en pc, skal du klikke på "Start" og vælg "Håndbremse" fra "Alle programmer" liste. Hvis du bruger en Mac, skal du klikke på "Håndbremse" ikonet nederst på skærmen.

4 Klik på "Source" øverst i vinduet Håndbremse, dobbeltklik derefter på dvd, du vil kopiere.

5 Klik på "Browse" under "Destination" overskrift, og navigere til placeringen af ​​din flash disk; klik på "OK" for at vælge det som skal gemmes.

6 Klik på "Start" øverst i vinduet for at begynde at overføre processen. DVD vil begynde at kopiere til din flash disk; dette kunne tage mellem en og to timer at gennemføre.

TIPS

  • Brug kun Håndbremse til at kopiere dvd'er, som du allerede ejer.

relaterede artikler