PowerBook G4 Titanium plastmateriale Typer

August 26

PowerBook G4 Titanium plastmateriale Typer


PowerBook G4, en Apple bærbar computer, gik gennem to forskellige designs, der repræsenterer to forskellige modeller af computere. Den første version, tilgængelig 2001-2003, havde en titanium shell. En mere avanceret aluminium version, som blev solgt 2003-2006, fulgt. PowerBook er undertiden forveksles med iBook, en anden Apple laptop fra samme generation, som havde en hvid plast shell. IBook er en mindre kraftig computer end PowerBook.

Titanium

Stilmæssigt PowerBook G4 er en større opdatering til den tidligere PowerBook G3 med sin betydeligt tyndere, bredere design. Titanium PowerBook bruger OS X, selv om det også kan køre på OS 9, hvis du foretrækker det. Du kan identificere Titanium versionen af ​​PowerBook ved tastaturet, som er sort, i modsætning til sølv kabinet.

Aluminium

Aluminium PowerBook G4 er en opgraderet version af Titanium. I denne model, tastaturet farve er sølv. Æble skiftede materialet af skallen til aluminium, korrigere et problem i de titanium skaller hvor malingen ikke klæber godt og ville skalle af. Computeren kan kun fungere på OS X. Apple ophørte PowerBook serien i 2006.

MacBook

Et nyt design af bærbare computere kaldes MacBook Pro erstattet PowerBook bærbar serien. PowerPC-processorer drevet de PowerBook G4-computere, og MacBook er den første Mac laptop at have Intel-processor. MacBook er lavet af aluminium.