Sådan gendannes Windows Picture & Fax Viewer

October 23

Sådan gendannes Windows Picture & Fax Viewer


Windows XP Billed- og faxfremviser er standard program, der bruges til visning mange typer af billedfiler, herunder JPG og GIF billeder. Hvis du installerer et nyt program til visning af billeder, kan du opleve, at programmet er forbundet med billedfiler ændringer, og at afinstallere programmet ikke ændre det tilbage. Du kan ændre standard fil foreninger i Windows XP de så Billed- og faxfremviser vises, når du dobbeltklikker på et billede, som det gjorde, da operativsystemet først blev installeret.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start" og klik på "Control Panel".

2 Dobbeltklik på "Mappeindstillinger" ikonet. Hvis du ikke kan se ikonet, klik på "Ydelse og vedligeholdelse" og derefter klikke "Filtyper" under "Se også" i venstre side af vinduet.

3 Klik på fanen "Filtyper" øverst i vinduet Mappeindstillinger.

4 Rul ned på listen, indtil du finder "JPG" under kolonnen "Udvidelser". Klik på den og derefter klikke på "Change".

5 Klik på "Windows Billed- og faxfremviser" og derefter klikke på "OK."

6 Gentag for hver filtype, du vil se med Windows Billed- og faxfremviser. Andre filtyper, du kan få brug for at ændre omfatter GIF, JPEG og BMP. Klik på "OK" og luk kontrolpanelet, når du er færdig.

7 Test Billede og fax fremviser ved at dobbeltklikke på en billedfil eller højreklikke på den og derefter klikke på "Preview". Hvis billedet åbner med succes i Billed- og faxfremviser, stoppe her. Hvis der ikke sker noget, fortsætte til næste trin.

8 Tryk på Windows og "R" tasterne samtidigt for at åbne en "Kør" dialogboksen. Alternativt kan du klikke på knappen "Start" og derefter klikke på "Run".

9 Skriv "regsvr32 / i shimgvw.dll" og tryk på "Enter". Windows viser en bekræftelse meddelelse om, at proceduren lykkedes. Du skulle nu være i stand til at åbne og se billedfiler med Windows Billed- og faxfremviser.


relaterede artikler