Sådan spiller NES spil Over en Home Network

September 29

Sådan spiller NES spil Over en Home Network


Afspilning multiplayer spil på Nintendo Entertainment System bruges til at være nemt: Du ville sætte i et spil, tilslutte to controllere, hånd en til din ven og starte spil. Som nyere og mere kraftfulde systemer begyndte at komme ud, gamle favoritter faldt af i svinget til fordel for nye varianter af måneden. Nu bruger kun et par enkle værktøjer, kan du genopleve herlighed dage og spille multiplayer NES spil igen. Denne gang, men du behøver ikke engang systemet. Du kan nemt og hurtigt at spille NES spil over et hjemmenetværk.

Instruktioner

1 Sørg for at dit hjemmenetværk er oppe og køre ordentligt. For at dette skal virke, vil begge computere skal være forbundet til det samme netværk. Hvis begge computere har internetadgang trods der kun er én modem i dit hus eller lejlighed, alt fungerer fint.

2 Find en NES emulator, der understøtter netværksspil. Der er en bred vifte af emulatorer derude, der alle gør det samme: spille NES spil. Kun få vil gå den ekstra mil og støtte netværksspil. Gå til et sted som Zophar s Domæne og finde en emulator, som FCE Ultra, der gør.

3 Installer din emulator valg på begge computere. Når installationen er færdig, skal du køre programmet på begge maskiner.

4 Installation af netværk i begge kopier af emulator. For dig at være i stand til at spille med to computere, vil begge være i stand til at finde hinanden. Nogle emulatorer vil have deres egen fane til netværksspil muligheder, mens andre vil blive fundet under en generel fanebladet "Indstillinger". Når du finder den rigtige dialogboksen indtaste de oplysninger, det kræver. Mere end sandsynligt, du skal indtaste din IP-adresse og et par andre ting.

5 Læg det rom, du forsøger at spille på begge maskiner. Find en "Begynd Network Play" dialogboksen - det vil være på samme sted, du tidligere fundet netværksindstillingerne legemuligheder. Når aktiveret, vil du være i stand til at spille spillet, som hvis du spillede det side om side med en ven på en gammel Nintendo Entertainment System, kun du både spille på computere i det 21. århundrede.

TIPS

  • Husk, at det er ulovligt at gøre eller bruge ROM versioner af ophavsretligt beskyttede videospil på din computer, medmindre du ejer den originale patron. Alle rom'er anvendes i forbindelse med denne vejledning bør være hjemmelavet eller i det offentlige domæne.

relaterede artikler