Sådan Fix Internet Explorer Links i Outlook Express

February 27

Sådan Fix Internet Explorer Links i Outlook Express


Outlook Express er standard e-mail-klient program følger med tidligere versioner af Microsoft Windows-operativsystemet, såsom Windows XP. Outlook Express aksjer mange software komponenter med Internet Explorer og operativsystemet, så hvis en konfiguration som Windows standard webbrowser er brudt, Outlook Express vil ikke være i stand til at åbne hyperlinks inkluderet i e-mails. Fastgør standard webbrowser konfiguration i Windows, så hyperlinks arbejder i Outlook Express.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start" på Windows-pc-skrivebordet, og klik på "Control Panel" og derefter klikke på "Internet" eller "Internet Options" i Kontrolpanel vindue, der vises.

2 Klik på "Programmer" og derefter sætte kryds i "Internet Explorer skal kontrollere, om det er standard" afkrydsningsfelt, og klik på knappen "Anvend". Klik på "OK" knappen.

3 Start Internet Explorer browser, og klik på knappen "Ja" i det vindue, der viser "Internet Explorer er ikke din standardbrowser. Ønsker du at gøre det standard?" besked.

4 Klik på knappen "Start" på Windows-pc-skrivebordet, og klik på "Denne computer". "Denne Computer" vinduet vises. Klik på menuen "Funktioner" øverst i "Denne Computer" vinduet og klik på "Mappeindstillinger" og klik på fanen "Filtyper".

5 Rul ned på listen vises, og klik på "URL" udvidelse notering og bekræfte, at "Åbner med" indstillinger er konfigureret til "Internet Explorer". Hvis ikke så klik på "Change" knappen og klik på "Internet Explorer" og klik derefter på "OK" knappen. Klik på "OK" i "Mappeindstillinger" vinduet.


relaterede artikler