Hvordan laver Stop Skilte til en garage

February 27

Hvordan laver Stop Skilte til en garage


Uanset om du ønsker at advare dine medarbejdere af farlige stoffer eller forhindre kunderne i at komme ind arbejdernes arbejde bugter, en øjeblikkeligt genkendelig måde at hjælpe med at undgå ulykker er med et stopskilt. Du kan oprette de grundlæggende røde ottekantede skilte ved hjælp af din computer og en bred vifte af tilgængelige programmer. Med et par hurtige klik eller skitser, vil du være på vej til et mere sikkert miljø for dine medarbejdere og kunder.

Instruktioner

Brug Publisher

1 Brug Forlagets pre-made tegn skabeloner og multimedieklip til at gøre din garage stopskilt. Åbn programmet og klik på "Publications for Udskriv". Klik på indstillingen "Signs", og rulle gennem designskabeloner, såsom "Keep Out" eller "autoriseret personale." Dobbeltklik på et tegn, der åbner i Publisher arbejdsområde.

2 Højreklik på en pladsholder grafisk på skiltet (medmindre du vælger en med et stopskilt allerede på det) og vælg "Skift billede". Klik på "Clip Art". Type "stoppe", "giftig" eller "stop skilt" i "Søg efter" feltet og klik på "Go". Rul gennem stopskiltet resultater, og dobbeltklik på en grafisk, som vil blive vist på plads på skiltet.

3 Klik på markøren i en tekstlinje på skiltet for at fremhæve, og skriv direkte over det. Sætninger kan omfatte "Garage Personnel Only" eller "Dump Oil her."

4 Klik på enhver pladsholder designelementer eller tekst på skiltet, du ikke ønsker, og tryk derefter på "Slet" -tasten på tastaturet for at fjerne dem.

5 Gem filen ved at klikke på "File" og "Gem som". Navngiv tegnet og vælge en destination for filen på din computer. Klik derefter på "Gem".

Brug af Photoshop

6 Brug et billede af et stopskilt, du har fået på hånden til at gøre et tegn i Photoshop. Åbn programmet, klik på "File" og klik på "Ny". Navngiv filen "StopSign." Indstil din sign dimensioner; for en standard side af papir, skriv 8,5 inches med 11 inches. Klik på "Transparent" under afsnittet "Indhold", og klik derefter på "OK" knappen.

7 Klik på "File" igen og vælg "Åbn". Gå til en placering på computeren, hvor du har et digitalt billede af et stopskilt og dobbeltklik på filen, som åbner i Photoshop.

8 Klik på "Lasso" værktøjet på "Funktioner" paletten, tegne en kontur omkring stopskiltet og tryk på "Ctrl" og "C" tasterne for at kopiere det. Klik tilbage til feltet "StopSign" og tryk "Ctrl" og "V" tasterne for at indsætte det i.

9 Juster størrelsen af ​​tegnet ved at trække ned i menuen "Rediger", klikke på "Transform" og vælge "Scale". Snup et hjørne af tegnet og formindske eller forstørre det til at passe kassen "StopSign".

10 Spar tegnet ved at klikke på "File" og "Gem som". Vælg en placering til det på din computer, trække ned i menuen "Format", klik på "GIF", og klik på knappen "Gem".

Brug Paint

11 Tegn dit eget stopskilt med Paint ved at åbne programmet, klikke på "Image" og vælge "Egenskaber". For en standard side skilt, type i 8,5 inches med 11 inches, og klik på "OK."

12 Klik på "Paintbrush" værktøj. Vælg den store firkantede børstehoved og vælge rød fra "Color Picker" nederst på skærmen. Tegn omridset af stopskiltet ottekant at fylde størrelsen på siden.

13 Klik på "Paint Bucket" værktøj, og klik inde i tegn, der vil fylde med rød farve.

14 Klik på "Paint Brush" igen. Vælg en skråstreg børstehoved og vælg hvid for maling farve. Tegn bogstaverne "STOP" i midten af ​​tegnet. Tilføj mere tekst, hvis det ønskes, såsom "Vedligeholdelse Only" eller "Put nøgler her."

15 Gem filen ved at klikke på "File" og "Gem som". Navngiv filen og vælge en destination for filen på din computer, og klik derefter på "Gem".

TIPS

  • De fleste basale printere kan ikke håndtere udskrivning stop tegn på papir større end en standard 8,5 tommer med 11 tommer side. Hvis du ønsker et tegn trykt på en plakat, vinyl, stål eller PVC, skal du gemme dine filer til et flashdrev, disk eller mappe på din computer, så tag eller e-mail det til en printer. Spørg din lokale printer til deres satser. Du kan sammenligne priser online med andre kæden og nationale printere.

relaterede artikler