Microsoft Small Business vs. Professional

August 7

Microsoft Small Business vs. Professional


Microsoft Office 2007 er en gruppe af programmer pakket i én pakke til Windows-operativsystemet brugere. For at imødekomme behovene hos forskellige computerbrugere, blev Office 2007 udgivet i flere udgaver. Blandt udgaver var Office Small Business og Office Professional.

E-mail

Både Microsoft Office 2007 Small Business og Professional tilbyde brugerne e-mail management program kaldet Microsoft Outlook. Begge har også en ekstra funktion kaldet Business Contact Manager. Denne ekstra funktion er ikke inkluderet på Basic eller Home og Student udgaver af Office 2007.

programmer

Den mest markante forskel mellem Office 2007 Small Business og Professional er, at den Professionelle version giver brugerne flere programmer. Blandt de ekstra programmer, der er indeholdt i Professional er Microsoft Access, InfoPath, Communicator og integreret Enterprise Content Management.

Målgruppe

Microsoft Office 2007 Small Business udgave blev udgivet som en softwarepakke designet til små og lokale virksomheder, mens Professional edition var ment til at håndtere den øgede arbejdsbyrde af en større kontor indstilling. På grund af dette, Office Professional var dyrere på tidspunktet for dens udgivelse.