Sådan Send Musik via e-mail gemt på en computer

May 5

Med de fleste e-mail-konti, kan du sende og modtage meddelelser med vedhæftede filer. Disse vedhæftede filer kan være lige om alle slags filer, så længe det ikke er større end den e-mail-serveren tillader (ofte begrænset til 10 megabyte). Hvis du vil sende en musikfil, der allerede er gemt på din computer, kan du vedhæfte det til en e-mail ligesom enhver anden fil.

Instruktioner

1 Start din browser og logge ind på din e-mail-konto.

2 Indtast den e-mail-konto, du vil sende musikfilen til, efterfulgt af titlen på e-mail og budskabet.

3 Klik på "Vedhæft". Dette åbner et lille søgning vindue, der giver dig mulighed for at kigge efter den musikfil, du vil sende.

4 Naviger til den placering på computeren, der indeholder musik fil ved at vælge det og klikke på "OK". Vent på, at e-mail for at vedhæfte filen. Afhængig af størrelsen af ​​filen, kan denne proces tage et øjeblik.

5 Klik på "Send" og e-mail med musikfilen vedhæftet sendes til modtagerens e-mail-konto.

TIPS

  • Det er muligt at vedhæfte iTunes-musik på din e-mail. Du kan vedhæfte det indhold, du har brug for at åbne din iTunes-spilleliste i "Attachment" søgevinduet, og vælg den sang, du ønsker i e-mailen.
  • Så længe musikken ikke har en copyright på sporet, bør du ikke have et problem at sende de sange (såsom hvis det er din egen helt personlig musik). Men det er ulovligt at sende og dele musik, der har en ophavsret beskytter indholdet (f.eks studieoptagelser). Du kan blive retsforfulgt for at sende og give ophavsretligt beskyttet musik til andre mennesker.

relaterede artikler