Sådan åbnes Case på en AcomData

June 9

Sådan åbnes Case på en AcomData


Eksterne harddiske, ligesom AcomData modeller, er high-tech-lagerenheder bruges til sikkerhedskopiering af data fra din computer. Hvis du ejer en af ​​disse harddiske og har brug for at komme ind i det, chancerne er du nødt til at løse et internt problem eller ændre nogle af komponenterne. Det er den hårde del. Den gode nyhed er, at den nemmeste skridt i processen er åbne sagen at afsløre de interne komponenter og bundkort. Det kan tage lidt tid og koncentration, men du kan åbne sagen selv.

Instruktioner

1 Placer AcomData harddisk på et bord, og drej den, så bagsiden vender mod dig. Find det runde garanti mærkat over rammen aluminium bagsiden.

2 Indsæt din hobby kniv i mærkaten, i sømmen mellem rammen aluminium bagsiden. Skær mærkaten langs sømmen og fjern aluminium bagstellet ved forsigtigt at trække den væk fra harddisken med fingrene.

3 Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de fire skruer på hvert hjørne af bagsiden af ​​harddisken. Disse skruer holder den indvendige plastik ramme på plads.

4 Træk den indvendige plastramme ud af bagsiden af ​​enheden. To skruer i midten af ​​harddisken sag vil nu blive udsat for.

5 Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer, der holder sagen sammen. Når skruerne er fjernet sagen vil være helt åbne, og de interne komponenter i harddisken kan nemt skydes ud.

TIPS

  • Åbning din AcomData harddisk vil ugyldiggøre garantien.

relaterede artikler