Gode ​​grunde til at have en FortiGate Firewall

April 11

Gode ​​grunde til at have en FortiGate Firewall


Den Fortinet Virksomheden tilbyder en bred vifte af netsikkerhed apparater og abonnementstjenester, der har til formål at give en samlet beskyttelse mod et bredt spektrum af sikkerhedstrusler. Den FortiGate række sikkerhedsprocedurer apparater, der fungerer som Fortinet kerneprodukt linje, afhængig af ASIC til at give firewalls og integreret multithreat respons. Selv om der er flere grunde til at eje en FortiGate apparat, det er ikke den eneste sikkerhed platform på markedet. Overvej produktets egenskaber og mangler før investeringen.

Integration

Selvom firewalls spiller en stor del af den sikkerhed, som FortiGate enheder, apparaterne stille sikkerhed i en langt bredere måde ved deres natur. Hele FortiGate platform fokuserer på integration, hvilket gør det til et potentielt godt valg for virksomheder, der søger en one-stop-løsning til netværkssikkerhed. Ud over at give firewalls, FortiGate apparater integrerer anti-virus og anti-spam funktioner, intrusion beskyttelse, ansøgning kontrol, Web filtrering og WAN acceleration i ét system. FortiGate er en fuldstændig skalerbar platform, hvilket betyder at du kan installere sine funktioner individuelt eller alle på én gang, og apparaterne appellerer til netværk størrelser fra små til store.

Funktioner

Evaluering et produkt ved dets funktioner fungerer som en effektiv måde at vurdere dens samlede værdi. FortiGate apparater yde beskyttelse mod netværks-, indholdstakserede og anvendelsesorienteret niveau trusler. Hvis dit netværk er stadig sårbar over for disse typer af trusler, kan FortiGate bevise en god investering. Ellers kan det meget vel være overkill. Via sine virtuelle domæne kapaciteter, kan FortiGate apparater adskille forskellige netværk, der kræver forskellige sikkerhedspolitikker, hvilket gør platformen velegnet til virksomheder, der beskæftiger flere netværk.

Egenskaber

Som accessoriske funktioner, FortiGate enheder giver også e-mail-tjenester og analyse- og database funktioner. Hvis din virksomhed allerede er bruger på en sikkerhed platform ud over disse værktøjer, kan du potentielt spare penge ved at udnytte disse funktioner. Apparaterne også tage højde for dem, der ikke ønsker at bruge en masse tid på at opdatere deres sikkerhedsværktøjer, som de har automatisk indarbejdet dynamiske opdateringer. Derudover FortiGate tjener virksomheder, der skal vedligeholde netværk hastighed. Ifølge Fortinet, behøver apparaterne ikke forringe netværkets ydeevne, selv når at opdage og fjerne komplekse eller blandede sikkerhedstrusler.

Overvejelser

Den FortiGate linje omfatter mere end 20 produkter, fra FortiGate 20 til FortiGate 5000-serien, som af februar 2012. Selv om base-funktioner og features være konsekvent, performance, funktion og ekstra funktioner varierer på tværs af produkter. Specifikationer for FortiGate lineup ændres over tid som Fortinet produkter fortsat udvikle sig. Som sådan, at årsager ejer en FortiGate også ændre sig over tid, for bedre eller værre. Pris kan vise sig uoverkommelige at eje en FortiGate apparatet. Priserne spænder fra $ 298 for en entry-level produkt op til $ 14,995 for en high-end apparat i februar 2012.


relaterede artikler