Sådan Face Talk med en bærbar

February 16

Sådan Face Talk med en bærbar


Videoopkald, engang udelukkende begrænset til bestemte telefoner, er nu tilgængelige for alle, i hele verden på en personlig computer. Hvis du ønsker at bruge din bærbare computer til at få en snak ansigt til ansigt med en anden, flere instant messaging-programmer understøtter også tale- og videoopkald. Uanset om din bærbare computer har et webcam indbygget, eller du har en ekstern en, kan du videochatte med dine kontakter gennem flere tjenester.

Instruktioner

1 Hent Windows Live Messenger til at foretage videoopkald til dine kontakter. Windows Live Messenger bruger din Microsoft Live-eller Hotmail e-mail konto og adgangskode for at forbinde dig med andre mennesker, der bruger Microsoft-tjenester. Du kan starte en videochat fra instant messaging vindue eller direkte fra din kontaktliste. Den er tilgængelig for gratis, og arbejder på bærbare computere og andre personlige computere, der kører Windows.

2 Installer Yahoo! Messenger til videochat. Yahoo! Messenger bruger din Yahoo! e-mail-adresse og adgangskode for at åbne en kontaktliste med dine andre venner ved hjælp Yahoo! Messenger. Du kan initialisere en videochat vindue fra en instant messaging samtale. Yahoo! Messenger er gratis til rådighed og arbejder på personlige computere, der kører Windows eller Mac.

3 Placer video opkald via Skype og chatte med dine kontakter i hele verden. Skype kan også ringe almindelige telefoner, hvis du køber Skype kreditter. Skype er et cross-platform softwarepakke til rådighed gratis til Windows, Linux og Mac-computere, så en bærbar kører et operativsystem fungerer. Du skal tilmelde dig til Skype før du kan bruge det. Den bruger ikke nogen af ​​de gratis e-mail tjenester tilgængelige online.

4 Chat online med Google Chat, som er til rådighed gratis og bruger din Gmail-konto signin og adgangskode. Alle på din kontaktliste med en Gmail-konto er inkluderet i din Google Chat venneliste. Du kan bruge Google Chat video plugin i din Gmail-konto online, eller du kan downloade en klient, der kører på dit skrivebord. Selvom Google Chat video plugin virker på alle operativsystemet, Google Talk-klienten, som du downloader til dit skrivebord kun kører på Windows.

5 Videokonference med mere end én person, der bruger Koowy, et websted, der kører på en computer med alle operativsystemer installeret, så længe du har en flash plugin installeret. Det giver dig mulighed for at oprette forbindelse med op til 16 andre personer over deres webcams og mikrofoner. Du har også mulighed for at forbinde med kun én anden person. Koowy er en service til rådighed gratis.


relaterede artikler