Sådan Tilføj Admins til Min Facebook Fan Page

January 30

Sådan Tilføj Admins til Min Facebook Fan Page


Facebook fansider er gode ressourcer for virksomheder og enkeltpersoner til at fremme organisationer, produkter og tjenester. Ofte er disse fansider trække i hundredvis, hvis ikke tusinder, af personer, der er interesseret i dem. På grund af denne efterspørgsel, kan det være svært for en side ejeren til at holde op. Heldigvis er det muligt at tilføje en række admins til en Facebook fan side for at lette belastningen og uddelegere Facebook ansvar.

Instruktioner

Tilføj Admins Via e-mail adresse

1 Log ind på Facebook-profil, der er knyttet til din fan side.

2 Klik på fanen "Konto" og vælg "Brug Facebook som side." Du vil blive dirigeret til din fan side.

3 Vælg "Rediger side". Dette bringer dig til en side, der viser forskellige funktioner og indstillinger på din fan side.

4 Klik på "Administrer Admins." Du vil se dig selv opført som den første admin og en knap, der hedder "Tilføj en admin."

5 Indtast i e-mail-adressen på den person du ønsker at tilføje som administrator. Hvis du gerne vil tilføje mere end én person, skal du klikke på "Tilføj en admin", og indtaste en anden e-mail-adresse. Fortsætte med at gøre dette indtil du har tilføjet alle de ønskede admins.

Tilføj Admins, der allerede Fans

6 Klik på "folk som dette" knappen under antallet af fans på din side. En liste popper op, der viser hver person, der har klikket "som" øverst på siden.

7 Rul ned på listen. Du vil se en "Make Admin" knappen ved siden af ​​hver Facebook-bruger, der ikke allerede er en admin på din side.

8 Vælg knappen "Make Admin" for at give ønskede individer administrative rettigheder til din fan side.

TIPS

  • Sørg for, at personer er opmærksomme på, at du gør dem administratorer på din side, og informere dem om, hvad du forventer af dem.
  • Være selektiv i hvem du giver admin rettigheder til. Når individer er tilladt administrativ adgang på din side, er de i stand til at skrive opdateringer, kommentarer, billeder og videoer på din side.
  • Gør dig bekendt med fjernelse af admins, før du beslutter dig for at tilføje dem, bare i tilfælde.